Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28feb/091

buurman Herris jarig, gefeliciteerd!

Zaterdag 28 Februari
Vandaag is buurman Herris jarig, gefeliciteerd!

We stonden redelijk op tijd naast ons bed en na ontbijt hebben we de dieren verzorgd.
Het is alweer de laatste dag van de maand op naar Maart en de lente.
Twil belde om te kijken hoe alles hier en dat was een leuk gesprek.
De moeders lieten via mail weten dat alles naar hun zin is in Israel en daar ben ik ook blij om.
We kregen een mail van de fokkers van Pablo en daar kunne we verder weinig mee helaas we zullen nog wel terug mailen maar het is erg defensief wat ze doen en dat terwijl wij hun niet eens verantwoordelijk stellen maar alleen antwoorden zoeken en oplossing, maar goed helaas men is erg defensief en ontkent alles wat door hun zelf is verteld in het verleden.
Pablo is nog niet in orde en nu de medicatie si gestopt is hij alleen goed aanspreekbaar als hij eten krijgt en verder slaapt hij alleen maar, zijn oogjes tranen heel erg en hij ziet er niet goed uit, wel is er verbetering maar nog niet genoeg om te zeggen hij knapt op of is opgeknapt.
De antibiotica werkt tot woensdag en dan hebben we weer een afspraak bij de dierenarts, we zijn bezorgd omdat Pablo geen brokjes wil eten en die brokjes bevatten wel het medicijn tegen blaas gruis, dus uit voorzorg zal ik dinsdagnacht apart slapen om zijn urine op te vangen en dat te laten testen woensdagavond.
In de middag lekker series gekken op tv en de avond rustig achter de pc gezeten en veel werk in het forum verricht.
Teven hebben we de goede oplossing gevonden om het terrarium tekort op te lossen.
We hadden 1 bak met VuurSkinken en nu hebben we er dus twee, door het feit dat we een tweede man bleken te hebben en tja aangeschafte dieren moet je houden of goed tehuis voor zoeken en dat laatste lukte niet en dus heeft hij een vrouwtje en een tijdelijke bak.
Nu vervangen we 3 kleine bakken onderin de stelling door 2 grotere en daar gaan de twee groepen VuurSkinken straks in en de Luipaard gekko’s krijgen ieder een grote bak en dan hebben we de drie kleine bakken boven staan voor nood opvang en/of zieke dieren, in de kamer blijven dan ook de 2 baby bakken.
We hemmen ook van de Luipaardgekko’s 2 kerels, Hubby en die heeft 3 dames en Gompy krijgt straks ook 3 dames dus komt allemaal mooi uit en hopelijk krijgen we veel leuke kleintjes.
Als de winter er dan weer aankomt gaan de dames bij elkaar in een grote bak en de heren in de andere grote bak met tussenwand anders gaan ze vechten en zo is alles nu opgelost.
Ik ben nu nog wakker en het is half 3 in de nacht, alles speelt door mijn hoofd, maar goed ik ga nu toch stopen en bed in en zien wel weer verder morgen.


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Jij was nog laat online 😯 Jammer dat de fokkers zo reageren! Fijn dat het goed gaat met de moeders.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.