Laatste werkdag van februari

Vrijdag 27 Februari
Zo laatste dag van de werkweek, Sjoerd kwam weer fijn langs en bracht een mooie pot met hyacinten voor me mee, die ruiken nu al heerlijk.
Dieren verzorgd en Pablo heeft zijn laatste pillen gehad en nu is het afwachten geblazen.
Ik heb de stoute schoenen aangedaan en een mail gestuurd met het hele verhaal erin naar de fokkers van Pablo, wacht nu vol spanning hun reactie af.
Vandaag heel veel werk verricht op het forum, lekker veel prijsvragen ingestuurd, had weer eens goede zin na al die leuke prinsjes van de week.
Ik heb verder rustig aan gedaan mijn benen voelde erg zwaar en rug deed zeer, verder geen klachten meer na het infuus gelukkig.
Monique heeft gebeld en ik wil haar nog even sterkte wensen met alles.
Johannes kwam thuis en we zijn nog even naar het centrum geweest war ik met broertje had afgesproken, hij had een mobiel nodig en die had ik wel over en nu via hem aan een kennis van hem verkocht.
Daarna snel naar de boekwinkel geweest en heb daar bij postagentschap een map voor afschriften gehaald en wat andere dingetjes.
Thuis gekomen hebben we eerst even gegeten mag ook wel om 8 uur denk ik dan.
Na het eten heb ik de afschriften netjes in de nieuwe map gedaan, in deze map kunnen er twee boven elkaar en dus nu minder losse mapjes in de kast.
Verder tv gekeken en lekker rustig gedaan en beetje laat nu, maar kan morgen weer eens uitslapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Laatste werkdag van februari

  1. San schreef:

    Dat ruikt lekker hyacinten in huis! Goed dat je een mail naar de fokkers hebt gestuurd, ik hoop dat je snel een reactie krijgt.

Geef een reactie