Vandaag gewoon weer infuus.

Donderdag 26 Februari
Vandaag heel vroeg op want het is weer infuus dag, ik heb de vorige keer geen gehad maar vanaf nu krijg ik gewoon elke 2 weken weer thuis infuus.
In ieder geval tot het andere middel (uit 4000 vat) is goedgekeurd end at al ergens rond mei 2009 gaan gebeuren .
Het prikken ging redelijk goed in 2 keer zat de naald op de juiste plek.
Het infuus verliep prima en ik was dit keer niet zo beroerd en moe als de vorige keer.
Ik krijg namelijk eerst een anti allergie middel en daar wordt je moe en vreemd van, maar nu leek het niet zo te zijn.
Dus toen na het infuus de post kwam en een doos vol zakken nieuw terrarium zand bracht begon ik aan het vernieuwen daarvan en Johannes hielp even hij werkte thuis en dus kon hij het zware werk even tussendoor doen.
Maar uit het niets werd ik opeens honds beroerd, misselijk, moe kon niet meer uit mijn woorden komen en ben in mijn relax stoel gaan zitten en viel als een blok in slaap tot een uur of 5.
Daarna had ik het gevoel dat ik teveel gedronken had ik voelde me echt raar, dus wat gegeten en dat hielp iets, maar ik heb de rest van de tijd niet veel gedaan dan rustig zitten en opknappen zeg maar.
Hopelijk was dit de laatste keer dat ik dat middel kreeg, volgende keer zonder en kijken of het goed gaat zo niet zal ik het toch weer moeten nemen, maar dat zien we dan wel.
Johannes heeft toen de bak maar even afgemaakt voor me en de rest komt morgen of in het weekend wel.
Pablo gaat redelijk als hij zijn pillen heeft gehad ziet er goed uit, maar namate de dag verstrijkt en de pillen hun werking verliezen zie je hem terug glijden, dus we zijn benieuwd morgenochtend zijn de laatste pillen.
De prijzen komen weer lekker binnen ik won een CD, een koffie pakket, kaartjes voor de Hiswa 2009 en als klapper nog eens een heel mooi sieraden setje.
Ik heb hiervoor veel hulp gehad van Natasja bedankt daarvoor en ook alle andere die zich hebben aangemeld via mij.
Prinses Diana verlovingssetje t.w.v. €139,95
Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 Responses to Vandaag gewoon weer infuus.

 1. Natasja schreef:

  😀 Superrrrrr dat het nog is gelukt 😀

  Heel veel plezier van je setje Moon

  Enuhhh je weet het heb het graag gedaan voor je

  dikke knuf van ons

 2. San schreef:

  Balen dat je dat je weer zo beroerd werd. Hopelijk gaat het volgende keer beter, zonder het middel. Ik hoop dat Pablo zich vandaar weer wat beter voelt, nu de kuur klaar is. Ik denk aan jullie! Gefeliciteerd met je mooie prijzen.

  Fijn weekend.

Geef een reactie