Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23feb/092

Ik ben super trots op mezelf echt waar!

Maandag 23 Februari
Vandaag wederom vroeg op, half 7 stond ik er naast en ik had niet echt super geslapen, maar ook dat begint te wennen.
Johannes vertrok weer naar Amsterdam en ik begon met het forum bijwerken en ondertussen de laptop voor moeders klaar maken, die gaat mee naar Israel.
Ik heb vandaag een leuke cd gewonnen las ik in mijn mail, een cd van Janis Ian en ik kijk er naar uit, het is een van de eerste albums dus de oude Janis Ian en die vind ik super.
Toen ik klaar was met laptop heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn moeder gebeld en verteld dat ik zou gaan lopen en of als het niet lukte ik kon bellen dat ze me oppikte met de auto van Moeke 2.
Vervolgens spullen gepakt en om ff 11 uur stapte ik naar buiten en begon na een kort praatje met de buurman aan de wandeling met de rollator.
Onderweg kwam ik Sjoerd en zijn vrouw Dien nog even tegen dus ff staan kletsen en toen verder, ik heb het gehaald.
Ik heb er 15 minuten over gedaan en was niet kapot, niet buiten adem en geen pijn, het is me dus gelukt en het viel me mee.
Ik ben super trots op mezelf echt waar!
Bij Moeders waren Twil, Moeke 2, Tante Miek als verassing en mijn broertje kwam ook later en nog 2 vriendinnen van mijn Moeders, kortom het was een gezellig boel.
Ik heb daar even koffie gedronken nog een spelletje gedaan op de pc en na lunch gingen de mensen weg en heeft Moeke 2 mij even met de auto naar huis gebracht, dat vond ik wel fijn, ik wilde eerst gaan lopen maar 2 keer is misschien wel teveel dus wijselijk niet gedaan.
Wel jammer dat ze nu 10 weken weg zijn, geen reden om het dus binnenkort nog eens te doen, maar ik zal wel naar de brievenbus gaan lopen, post heb ik altijd wel en dat is op een derde van de rit en dat moet ik dus kunnen redden.
Thuis gekomen nog even mijn Moeder gebeld en zitten praten en vervolgens wat in form gedaan en de pot energie was toen op.
Johannes kwam thuis en ik maakte een pizza had even geen zin in komen en ben toen neer geploft op de bank voor de buis lekker soap gekeken en nu si het half 9 en ik ben me ga douchen en bed in.
Ik heb druk weekend gehad en niet zo goed geslapen de laatste paar nachten en dus nu maar extreem vroeg naar bed.


Reacties (2) Trackbacks (0)
 1. ha wat fijn!!
  we gaan nu met het weer ook de goede richting op
  dus dat wordt van de zomer lekker mobieler!!
  Super 🙂

 2. Goed van je zeg!!!!!
  En als straks het voorjaar begint en het weer aangenamer wordt gaat het nog beter.
  Heel goed gedaan!!Fijn voor je!!

  Liefs Marianne (dlarah)


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.