Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20feb/092

Pablo begint weer te sukkelen

Vrijdag 20 Februari
Vandaag kwam Sjoerd en hij heeft ons huisje weer gedaan, lekker schoon en uiteraard hebben we gezellig gekletst en koffie gedronken.
Ik heb de dieren verzorgd en wat op de pc gewerkt, in de morgen kwam er iemand van het Centrum voor Thuis beademing langs.
Zij kwam wat aanpassingen doen aan het apart en deed controle onderzoek naar long functie en die was goed.
Pablo begint weer te sukkelen, ik vind het triest en wordt er erg verdrietig van.
Pablo slaapt veel eet en drinkt wel maar erg weinig, hij valt ook af (nu nog 4,5 kilo)en we zullen het dit weekend nog even aanzien, maar anders gaan we maandag direct weer naar de dierenarts.
Normaal slaapt Pablo boven bij ons, maar nu niet en hij wil ook niet meer spelen met Smockey en hij gedraagt zich weer lusteloos.
Hij slaapt heel de dag en zelfs voor eten krijgen we geen pit meer uit hem, kortom het arme dier is weer niet orde en hij is pas 13 maanden en 3 weken en zoals ik het nu zie alleen nog maar ziek geweest of herstellende en dat voor een kitten, dat maakt mij erg verdrietig en moedeloos.
Hij is nu 10 maanden en 3 weken hier en ik ben echt dol op hem, maar op dit moment is er geen band meer, Pablo wil geen aandacht en als je hem die geeft dan lat hij het toe, maar je merkt aan niets dat hij het fijn vind of juist niet fijn en uit zich zelf zoekt hij helemaal geen contact meer.
In het begin kwam hij altijd bij me liggen en knuffelen en het was echt mijn manneke en nu tja he tis en blijft mijn manneke maar ik ga er niet om liegen dit is gewoon echt niet leuk voor ons en hem zoals het nu gaat.
In de middag wam Sjoerd nog even langs met zijn vrouw, ik had een hele voorraad kattenvoer en tja gezien Smockey het niet wil eten en Pablo niet eet hebben zij het aan hun zoon gegeven en zijn onze katten terug naar de zakjes Whiskas junior, die worden wel gegeten namelijk.
In de avond met mijn moeder gebeld en haar telefonisch geholpen de site en is nu online en ik ben trots op haar het is een hele mooie site geworden.
Verder lekker tv gekeken en nu ga ik naar bed.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat erg dat Pablo weer zo ziek is. Sterkte en beterschap!

    Liefs van San

  2. Wat een gedoe met Pablo ; sneu he, dat je het soms zo laat pas in de gaten hebt als ze zo ziek zijn. Ik hoop dat hij gauw opknapt.
    Veel sterkte en een knuffel voor Pablo.

    groetjes ,
    Marian


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.