Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17feb/090

Water testen, leuke bezigheid!

Dinsdag 17 Februari
Half 7 stonden we naast ons bed, gezellig samen aan ontbijt en koffie en toen vertrok Johannes naar zijn werk.
Sjoerd kwam en dat was gezellig, lekker samen kletsen, koffie en huisje schoon.
Ik heb wat op de pc gewerkt, kreeg een telefoontje van de gemeente Lelystad over financiële informatie ivm eigen bijdrage, nou sorry niet voer de telefoon stuur maar brief.
Verder lekker bezig geweest met pc en prijvragen, wat tv gekeken en de dieren verzorgd.
In de middag broertje gebeld om te kijken of hij mij morgen wil rijden naar fysio en de keuring voor scootmobiel en gelukkig wilde hij dat.
In de middag heb ik mijn nieuwe testkoffer voor aquarium gepakt en ben allerlei testjes gedaan met water uit het aquarium en alles was eigenlijk wel in orde.
In de professionele koffer zitten alle belangrijke test die je nodig hebt om je aquarium optimaal te testen op problemen voor vissen en planten.

Het is erg leuk om te doen, lekker aan de keukentafel zitten spelen met druppels, buisjes, water en pipetjes en ons water is dus prima nu en dat is fijn.
Zodra de vorst weg is ga ik de vijver ook uitgebreid testen met deze koffer.
Johannes kwam lekker op tijd thuis en we zijn na wat koffie even naar de Praxis gegaan, nieuwe slang halen en aansluiting voor op keukenkraan, nu kunnen we de aquaria direct uit de kraan aanvullen met water op temperatuur als het nodig is.
Vervolgens lekker gegeten en voor de buis gezeten en nu is het al weer wat later en gaan we zo naar bed.
Ik kreeg net een mail van mijn Oom Rien en Tante Sandra en de mededeling deed me schrikken, maar er stond in de mail niet schrikken laat alles even bezinken en dat doen we nu dus......wel wil ik Rien en Sandra even laten weten dat we morgen aan jullie zullen denken, het zal niet makkelijk zijn en ik hoop dat alles goed en snel verloopt en ik zal voor jullie een kaarsje branden. Heel veel sterkte en tot snel en een virtueel blommeke voor jullie !

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.