Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15feb/091

Rust

Zondag 15 Februari
Vandaag is mijn “suikeroom” Rien jarig, gefeliciteerd Rien en een hele fijne dag.
Vandaag zouden wij naar de tuin beurs in Zwolle, maar het sneeuwde en er was een waarschuwing voor gladheid en gevaarlijke situaties op de weg van zowel ANWB als het KNMI dus we besloten maar niet te gaan.
Dit is snue voor Melvin het zoontje van Natasja en Michiel want ik zou een kleurplaat inleveren dus ik heb haar even gebeld en uitgelegd, de vorige keer dat wij het advies van ANWB en KNMI in de wind sloegen reden we heel langzaam door zware sneeuwval terug vanuit Hilversum en dat wilde ik echt niet weer, ben al geen held in de auto dus ik bedank voor slecht weer.
Natasja begreep het en zei dat ze het zelf ook niet zou doen dus gelukkig maar.
Ik heb naar de Engelse politie serie Prime Suspect en dat was spannend en voordeel van UPC on demand is dat ik nu heel seizoen 2 in een keer kon zien.
Johannes was op de pc bezig en keek half half mee, morgen begint het project dus dan gaat hij weer elke dag op en neer naar Amsterdam, dus dat houdt in dat wij vanaf nu weer na 22.30 uur op bed liggen en er vroeg uit moeten.
We hebben een rustig dagje gehouden en lekker ontspannen niets gedaan en zo gaat de dag ook nog snel om ook.
Het is inmiddels tijd voor ons nieuwe schema en dus douchen en bed in.


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Jammer dat jullie niet naar de beurs konden. Maar met die weersvooruitzichten kun je inderdaad maar beter thuis blijven.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.