Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14feb/091

Maak van elke dag een Valentijnsdag

Zaterdag 14 Februari
Vandaag waren we op tijd op en het eerste wat Johannes deed was kijken of het aquarium nog op orde was en ja gelukkig, hierna bracht hij mij heel lief koffie boven.
We hebben onze dieren verzorgd, huisje wat gedaan en gewoon de dagelijkse dingen.
Ons forum bestaat dus 5 jaar en wij zijn er blij mee en de leden ook, want weet wel zonder leden geen Freaks forum.
Om het jubileum te vieren hebben we 5 maanden lang allemaal prijsvragen speciaal voor onze leden met hele leuke prijzen als dank voor hun gezelligheid en inzet.
We hebben een grote crew en die verzetten heel veel werk dag in dag uit en doen dat als hobby en geloof me het is echt veel meer werk dan vele denken, dus crew bedankt!
We hebben lekker wat films gekeken en rustig aan gedaan en in de middag zijn we even naar de winkel geweest.
Na het eten hebben we bij de koffie een klein gebakje genomen om ons feestje echt te maken en dat smaakte prima. O ja de weegschaal hoeft niet op vakantie ik ben niet aangekomen dus gaat goed hoor....
Ik kreeg van een paar freaks mailtjes, smsjes en zelfs echte kaarten was echt super.

Het is ook vandaag Valentijnsdag, ik heb eren mooie tekst over deze dag en daar sta ik helemaal achter en dus mensen wacht nu niet tot volgend jaar voor de dag van liefde en respect, maar maak dit jaar van elke dag een Valentijnsdag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooie tekst en oh zo waar. Lekker een gebakje bij de koffie op deze feestelijke dag. Fijn dat mensen eraan denken, het is ook een speciale dag.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.