Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13feb/092

Lekker hoor zo’n vrijdag de dertiende

Vrijdag 13 Februari
Okay vrijdag ...gewoon vrijdag of is er toch iets speciaals met dat getal 13 ?
Ik was lekker vroeg op want he tis een Sjoerd dag, maar al snel bleek alles vandaag even heel anders te gaan.
Beneden gekomen zag Johannes een dode vis in het aquarium dus zelf het licht aangedaan en toen BOEM niet 1 dode vis maar 3 en later nog 4 erbij, de bak was spontaan helemaal troebel en foute boel.
Meteen water eruit gehaald en nieuw erin, extra externe pomp erop en het filter vernieuwd en waarschijnlijk is de pomp verstopt geraakt en ermee gestopt en dan krijg je dit.
Schade tja een grote algen eter zwart met oranje staart, mijn 3 siamese algen eters, 1 barbeel en 2 danio’s.
Mijn trots de super grote algen eters hebben het het overleefd en de rest van de collectie ook, maar toch balen we hard hiervan en daarbij zijn we tot diep in de middag bezig geweest met schoon krijgen en tot morgen zal de externe pomp mee filteren uit veiligheid.
Geen lekker begin van de dag en toen moest ik even naar de huisarts en het sneeuwde behoorlijk hard dus die heb ik gebeld en gevraagd of het volgende week kon en dat was geen probleem.
Het gesprek dat Johannes had in Amsterdam is verzet naar volgende week, maar dan is hij er toch want hij werkt er dan ook, dus dat was geen probleem.
Lekker hoor zo’n vrijdag de dertiende en er gebeurde nog meer maar geen zin om over te schrijven en dat zorgde ervoor dat we uiteindelijk ook ons nachtje hotel maar hebben afgebeld, helaas volgende keer beter maar nu lukte gewoon even echt niet.
Eind van de middag even naar de reptiel winkel gereden voor voer voor e beesten en de rest van de avond gezellig voor de bus gezeten.
We hebben eten besteld slecht eten patat en dat nadat ik al Koerdisch had gehad deze week en ook een keer pizza ik denk dat ik de weegschaal maar even met vakantie stuur.
Verder weinig nieuws meer voor vandaag en ik sluit de dag en duik mijn bed in.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat een ongeluksdag! Erg dat er vissen dood zijn. Jammer dat jullie het hotel af moesten zeggen.

  2. he bah , maar goed dat hij voorbij is!!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.