Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12feb/092

Geen infuus door tekort Myozyme

Donderdag 12 Februari
Vandaag was ik al om half zes wakker en kon niet meer slapen, nou ja dan ben ik tenminste een keer vroeg op en ben dus wel blijven liggen en gelijk met Johannes eruit gegaan.
Vreemde dag vandaag, eigenlijk had ik recht op een infuus, maar ja door het “vage” tekort aan het middel moest ik deze dus overslaan, het is niet anders.
Ik heb de dieren verzorgd en in huisje gerommeld, soaps gekeken want ik liep achter had gisteren geen zin in dus vandaag dubbel.
In de middag kwam mijn broertje met Peter langs, Peter zijn kinderen mogen ratjes hebben en daarom kreeg hij de grote glazen bak die wij nu over hadden van ons kado.
Peter vond het een superbak en is er erg blij mee en dat is de bedoeling.
Johannes kreeg een mailtje dat hij een project heeft voor minstens 6 maanden, hij gaat in Amsterdam kwaliteits controles doen op lopende projecten.
Johannes begint er maandag mee en is helemaal blij, hij zal dus vanaf nu elke dag op en neer reizen naar Amsterdam wat goed te doen is.
Monique belde nog even en dat was super gezellig even bij kletsen over van alles en nog wat.
Pablo ligt in de mandjes van de nieuwe krabpaal maar heeft er minder oog voor dan Smockey die zich werkelijk uitleeft zo nu en dan op de paal, echt super om te zien.
Pablo ligt liever in het hang mandje voor de kachel en dat mag ook uiteraard.
Smockey ligt heel veel in het bovenste mandje hoog en droog zal die wel denken, kortom de paal bevalt goed.
Na het eten zijn we naar Moeders gegaan ik ging haar even helpen met iets in haar site voor VVI  (dit is nu nog de oude versie  maar zsm is de nieuwe er nu) en dat is gelukt en terwijl ik dat deed hing zij samen met Johannes haar kapstok op.
Moeke 2 kwam ook even hallo zeggen en daarna zijn we naar huis gegaan, nog even en beide Moeders zijn voor 10 weken in Israel.
We hebben besloten dat de VuursSink die apart zat , omdat het och een mannetje bleek te zijn en twee mannen in een bak is oorlog, te houden en dus heeft hij sinds vandaag een vrouwtje uit de andere bak in zijn bak.
nu hebben we dus twee bakken met VuurSkinken, in de ene bak 1 man 2 dames en de andere 1 man met 1 dame.
Ook de mannetjes van de luipaardgekko’s hebben weer dames.....Hubby is naar de grote bak terug met Lizzy, Missy, Linny, Girly en Shirly en het mannetje Gompy heeft nu bij zich zitten Stompy.
Gompy zit in een kleinere bak dus met zijn tweetjes en het is dan wel vol, vandaar en we zullen hem ook een andere vrouw aanbieden zodra Stompy wat eitjes heeft gelegd, we gaan dus vrouwtjes ruilen.
We zijn erg benieuwd wat dit kweek seizoen zal brengen, ze beginnen pas ergens in maart-april met leggen, maar ze moeten wel even weer aan elkaar wennen vandaar dat ze nu al bij elkaar mochten en volgens ons bevalt het ze wel.
Zo dat was het ook reptiel nieuws ik ga nu naar mijn bedje.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. 🙄 hoi, zo, ik ben weer helemaal bijgelezen. wat een supermooie te gekke kattenklimpaal !!!! zoiets wou ik al jaren, maar voor angel iets te gewaagd vrees ik en waar laat ik hem????
    Het vergeten wordt wel weer wat minder met meer zon en iets minder bezigheden tegelijk. fijn dat Amsterdam doorgaat voor Johannes.
    we bellen nog wel groetjes twil

  2. Fijn dat Johannes een nieuw project heeft! Jammer dat je infuus niet door kon gaan, hopelijk komt er snel een oplossing. Goed weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.