Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8feb/092

Elis & Cammiel op bezoek.

Zondag 8 Februari
Lekker wat uitgeslapen en toen lekker koffie en otnbijtje.
Johannes was gisterenavond vlak voor het slapen gaan nog even naar beneden gelopen om wat te halen en verstapte zich op de trap en met een hoop lawaai schoot hij een X aantal treden naar beneden.
Tijdens zijn val probeerde hij zijn rug en hoofd te beschermen en dat lukte hem, maar wel ten koste van zijn elleboog die nu dik, blauw en pijnlijk is.
Vanmorgen was de pijn iets minder maar hij is wel dik, blauw en stijf en buigen doet zeer dus even aanzien en hopen dat het snel wegzakt.
Dieren verzorgd en achter de pc gezeten, prijsvragen doen, log schrijven, nieuws lezen enzovoort.
In de middag kwamen Elis & Camiel en dat was super gezellig, we hebben gegourmet.
Heerlijk gegeten dus en lekker zitten kletsen en lol gemaakt.
Bedankt Elis & Camiel het was weer als vanouds, gauw maar weer doen.
In de avond gingen zij naar huis en wij hebben toen nog even onze klerenkast opgeruimd, oude dingen eruit en ik eb natuurlijk nu weer nieuwe maat dus oude naar benden en nieuwe erin.
Het afvallen si leuk maar tjee steeds nieuwe kleren, leve de uitverkoop en lachen was wel even dat ik een jas die erg mooi is en vooral sjiek die ik niet meer aan kan en toch nooit weg wilde doen nu wel weer goed pas en als ik terug denk was dat ergens rond 1997 voor het laatst het geval.
Een mooi mantelpakje met keuze voor rok of pantalon met mooie blazer uit 1992 was er ook nog en ook daar pas ik weer gewoon in en dan mag dus de weegschaal blijven hangen op 99 kilo maar ik krimp wel dat is nu wel duidelijk.
Daarna vol trots toch wel even onder de douche gegaan en bedje in.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Hey,

    Was zeker gezellig gisteren, bedankt voor het lekkere eten en de gezelligheid! Is trouwens vanmorgen helemaal goed gekomen met het koffie schuim 😉
    Stoer om te lezen dat je weer in oude kleding past. Goed dat je die kleding bewaard hebt!
    Tot snel!!

    Groetjes, Elis

  2. Fijn dat het zo gezellig was met jullie bezoek. Leuk dat je de kleding uit de motteballen kon halen :wink:. Voor jou geen maatje meer maar maatjes minder!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.