Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7feb/091

Prijsuitreiking van ClassicFm en Bol Piano’s

Zaterdag 7 Februari
Vandaag vroeg op want vandaag gaan we naar de prijsuitreiking van ClassicFm en Bol Piano’s en een van de deelnemers krijgt de Piano.
Het was in Veenendaal en dat is goed te doen vanaf hier, het is goed geregeld er is koffie/thee met cake en krentenbrood en heel veel piano’s, orgels en vleugels.
Ik heb nog nooit zoveel van die apparaten bij elkaar zien staan speel klaar en dan nog heel veel in dozen.
We kregen een rondleiding door het bedrijf en daarna een drankje en hapjes en de enveloppen, Gert-Jan won de piano en hij was erg blij en de piano komt goed terecht want deze meneer speelt al orgel en heeft er ook eentje thuis staan, de piano heeft ook ruim plek voor dus beter kan niet.
Iedereen kreeg een tas met daarin een pet, pen, cd en een mooie dvd met zeer bijzonder piano concert en een waardebon op naam met 25% korting voor een piano.
Kortom het was erg leuk om dit mee te maken en na 2 uur staan zijn we weer naar huis gegaan.
Meteen even langs mijn Moeders kopje koffie doen en kletsen door naar de AH en toen thuis lekker eten.
Na het eten hebben we Sjoerd gebeld die had wat hulp nodig met zijn tv en dus gingen wij hem gaan helpen, we zijn lopend naar hem toe gegaan.
Hij woont aan de andere kant van het parkje dat is voor mij 6 minuten lopen en dat ging goed.
Gezellig aan de koffie en zitten kletsen, de heren sloten alles aan en alles doet het prima nu is het kwestie van gewoon doen en uitproberen dus veel succes en als het niet lukt bel je maar.
Wij zijn toen weer rustig naar huis gelopen, wel leuk ik met mijn rollator en Johannes er naast, dat is weer eens wat anders dan in rolstoel en Johannes erachter.
Thuis nog even achter de pc en samen naar een CSI Miami gekeken en nu duiken we ons bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Jammer dat jullie de hoofdprijs niet wonnen, maar toch een leuke dag gehad en een leuke prijs.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.