Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6feb/092

Leuke vrijdag

Vrijdag 6 Februari
Vandaag wordt leuke en drukke dag, we begonnen vroeg want Sjoerd kwam gezellig poetsen, koffie drinken en kletsen. Ina (zus Johannes) en haar dochter Hanneke kwamen langs met Hanneke der computer, er was een probleem mee.
Uiteindelijk hebben we het gevonden en kunnen oplossen en tussen door hebben we gezellig koffie gedronken en zitten kletsen.
Einde van de middag gingen ze weer naar huis en was de computer weer op orde.
Tegen etenstijd zaten wij klaar voor de tv in afwachting hoe men onze dierentuin nu werkelijk op tv zou brengen en het was echt leuk en er zaten hele mooie opname van de dieren tussen.
Het was kort maar dat wisten we al van te voren, maar niet minder leuk, zie bericht hieronder.
Even onder de douche gegaan om ons op te frissen en toen naar Lunteren gereden om Moeke 2 op te halen bij de Sauna, haar auto is stuk en staat zeker tot maandag nog in de garage. Dat was heel erg balen want ze wilde graag naar dat dagje weg met haar vriendin dus heeft mijn broertje haar gebracht en wij haar weer opgehaald en zou heeft ze toch haar dagje uit gehad.
Nu maar hopen dat de rekening meevalt van de garage maandag..........
We zijn nog even bij ons thuis wat wezen drinken en hebben met haar samen nog eens naar de tv uitzending gekeken en Moeke 2 is zo lief om voor mij twee nieuwe broeken in te korten.
Toen heeft Johannes haar naar huis gebracht met de broeken want dat doet ze thuis even op de naaimachine, die broeken maken mij erg blij en trots want die zijn maat 50 dat is inmiddels 6 maten minder dan toen ik met lijnen begon ..........en in kilos is dat bijna 20 kilo minder, ik hoop dat we snel verder zullen zakken.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuke dag en wat goed dat je zoveel bent afgevallen!

  2. wooow Moon!

    Al 6 maten kleiner, wat goed zeg!! Complimenten hoor!!

    kuss


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.