Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5feb/091

San= SuperSan en een topmens!

Donderdag 5 Februari
Vandaag eigenlijk een rustige dag, ik heb de dieren verzorgd, wat in huis gerommeld en op de pc gewerkt.
Johannes moest naar Amsterdam voor zijn werk en ik ben toen naar mijn moeder gegaan heb daar zitten kletsen met mijn broertje die me ook ophaalde en thuis bracht.
Moeke 2 even gesproken en uiteraard mijn moeder gezien en het huisje gaat de goede kant op , ze heeft nu weer telefoon, tv, radio en internet.
Daarna thuis bezig geweest en zitten hopen duimen en wachten op bericht van San.
San moest voor een moeilijk gesprek naar Leiden en ze kwam er gelukkig hoopvol en positief vandaan.
San is echt altijd positief en ook nu is ze erg positief en heeft ze hoop, ze zegt nu niets doen is geen optie en dus is de operatie een goede stap, zelf weet ik even niet meer wat ik moet zeggen.
Wat zeg je tegen iemand die je lief is, waarvan je weet dat ze heel veel pijn heeft en al heel lang, veel op bed moet liggen, niet kan doen wat ze zou dienen te kunnen doen op haar leeftijd (36) die nu weet dat ze na al haar ziekenhuis opnames in de toekomst ook regelmatig in het ziekenhuis zal liggen als ze niets doen en de pijn nooit helemaal zal weggaan........als iemand weet wat je tegen zo’n lieve vrouw in deze situatie moet zeggen mail me dan maar want ik weet het echt niet meer.
Sterkte, beterschap, hou vol alles heb ik al gezegd en dat ik om geef, met haar, met haar mee leef weet ze echt wel dus ik bleef na haar mededeling dat ze weer een operatie dient te ondergaan na carnaval stil en hoop echt dat deze operatie een wereld wonder voor haar zal blijken te zijn.
San meis alles wat hier staat wet je wel, maar ik weet dat jij heel trouw hier leest en met jou heel veel anderen en dit lucht wel even op, dikke knuffel voor je en je weet ik ben er voor je.
Ik weet ik hoef van jou niets te zeggen, maar je weet dat ik deze situatie niet "eerlijk" vind, dus schrijf ik het maar eens heel duidelijk voor mezelf op.
Verder niet veel gedaan eigenlijk, Johannes kwam thuis, samen de dag door gesproken en toen gegeten.
Samen lekker voor de buis gaan zitten en naar House en The mentalist gekeken, we zijn een half uur later begonnen met kijken en dus konden we al die vervelende en zeer vele reclame doorspoelen, sorry SBS6 maar dit is echt niet meer normaal die hoeveelheid, voor de afstandsbediening op tafel ligt moet je alweer spoelen pffffffffff.
toen nog even op internet de mail gedaan en wat zag ik de uitverkoop begon bij de grote maten (ja daar hoor ik nog wel even bij) is begonnen en ik heb heerlijk kunnen shoppen, niets was uitverkocht zo snel was ik er dit keer bij, kortom heerlijk nieuwe blouses, een blazer en 2 broeken gekocht, dat wordt wel even flink passen en dan heb ik wel een mooie nieuwe garderobe in een maatje minder.
Nu duik ik onder de douche en bed in, morgen druk dagje denk ik ................Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Lief dat je over mij schrijft, maar zoals je weet hoef je niets te zeggen. Ik ben absoluut niet zielig en ik geniet op mijn manier van het leven. Vandaar dat ik het pas na de carnaval laat doen. Ik ben en blijf positief, daar verandert niks aan. Ik heb er alle vertrouwen in en ook hier kom ik weer doorheen! Enne….ik ben 37, bijna 38 😉


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.