Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4feb/091

Kevin & Priscilla gefeliciteerd met de geboorte van Kim & Lotte!

Woensdag 4 Februari
Eens kijken waar zal ik beginnen, want vandaag was echt een dag vol nieuwtjes.
Het mooiste nieuws als eerste, Kevin & Priscilla zijn de trotse ouders geworden van een tweeling Kim & Lotte. Ze zijn 4 weekjes te vroeg gekomen, maar gelukkig maken ze het heel goed.
Kevin & Priscilla heel veel geluk met jullie meiden en tot gauw!
Daarna belde men van het tv programma Natuurlijk Flevoland dat hoort bij Omroep Flevoland, zij deelden ons mede dat de opnames die ze hier op 16 Januari hebben gemaakt aanstaande vrijdag 6 Februari om 17.44 uur te zien zullen zijn op de tv.
Ik zou zeggen kijken allemaal dan lees ik jullie reacties later wel hier op het log.
Voor hen die Omroep Flevoland niet kunnen kijken, je kan het online kijken.
Klik HIER en vervolgens op de datum van de uitzending.
Verder belde ook Rotterdam, het is duidelijk ook ik zal een infuus moeten missen, men zegt dat alle anderen het ook hebben gemist en dus ik ook, ik vind het vervelend maar goed ik ga mijn energie er niet verder insteken, ik heb wel te kennen gegeven dat daarmee dan ook de test dag vervalt deze maand.
Geen infuus geen test, kan heel kinderachtig zijn, maar das dan jammer de meting die ik nodig heb doen we begin maart als ik er ben voor infuus, want daaruit kan ik zien of ik nog verder vooruit gegaan ben en daar heb ik belang bij dus die gaan door.
Het is voor mij erg simpel er is een contract en ik heb me aan alles gehouden en zij dus nu niet, overmacht of niet maar ik vind dat ik dan die test dag die zwaar is voor mij ook mag overslaan en dus pas weer testen in mei.
Verder ben ik door Sjoerd mijn hulp eens gaan kijken op eBay, een veilingsite, ik hoor daar veel mensen over, maar na mijn gesprek met Sjoerd ben ik me gaan aanmelden en vandaag zag ik iets heel moois en ik heb mee geboden en ik heb de bieding ook nog gewonnen!
Het is een verjaardagscadeau voor de Kanjers Pablo en Smockey en het komt in onze huiskamer............
de kleur is beige en het is 2 meter 55 cm hoog, 70 cm breed en 45 cm diep en zo ziet het er dan uit........

Beide kanjers zijn gek op de hang matjes en nu hebben ze er straks drie en ik denk dat Smockey de eerste zal zijn die helemaal bovenin zal gaan liggen.
We zijn erg benieuwd wat de mannen ervan zullen vinden.
Verder wil ik even melden dat mijn broertje een “HELD” is, ja echt wel hij is de persoon die na zo lang zoeken eindelijk een slimme ingeving kreeg en de zoek geraakte doos vond, die mijn Moeders even kwijt was en wel hard nodig had.
Nu kan mijn broertje Moeders weer online helpen, de telefoon aansluiten en alle apparatuur, alle kabels zijn er weer, gelukkig!
Zo verder heb ik geen nieuwtjes meer en mijn dag was dus prima.......voelde me wel okay en heb gedaan wat ik elke dag doe, dieren, rommelen en ook de post en administratie is na vandaag weer helemaal bijgewerkt.
Broertje was hier ook nog even op de koffie en hebben dus even gezellig gekletst en zitten genieten van de koffie de Latte Maciato vond hij wel lekker, maar niet overtuigd dus volgende keer (morgen) krijgt hij cappuccino en anders Broertje krijg jij gewoon lekker weer Senseo als je komt hoor.
Ik ben trots op mezelf dat ik gisteren een eindje heb gelopen, wilde vandaag weer maar er lag sneeuw dus even niet, ik heb er geen last van gehad...geen spierpijn en geen zere benen en das een super goed teken.
Zodra de sneeuw weer weg is ga ik weer een keer richting mijn Moeders lopen of van haar richting huis en alleen als er backup van auto is en we zien wel hoe dat ontwikkeld zou het gaaf vinden als ik van de zomer lekker kan wandelen naar haar.
Zo dat was het voor nu even ik ga nog wat tv kijken en dan lekker douchen en bedje in, morgen nieuwe dag, nieuwe kansen!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Dat zijn veel leuke dingen! Gefeliciteerd met de geboorte. Fijn dat de doos terecht is en wat een mooi flatgebouw voor de katten. Jammer dat je een infuus moet missen, dat is geen leuk nieuws!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.