Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3feb/091

Afscheid Luipaardgekko jongen

Dinsdag 3 Februari
Ik was mooi op tijd op, lachend bedenk ik me nu dat ik voor twee situaties altijd op tijd uit bed ben, een is als Sjoerd komt en de ander is als Jop komt voor infuus, lachwekkend toch.
Goed Sjoerd kwam en genoot eerst van de heerlijke nieuwe soorten koffie en maakte vervolgens ons huisje heerlijk schoon, nam wat post mee om te posten voor me dat scheelde mij een uitje.
Ik heb de dieren verzorgd en wat gedaan aan de belastingen teruggaaf en met een zelfde soort programma als de teruggaaf moest ik uitzoeken of ik de voorlopige aanslag kon wijzigen, hoop rekenwerk, uitzoek gedoe maar goed deel 1 is af, later de rest.
Tijdens de lunch pauze zijn we naar de reptiel winkel gegaan en daar heb ik tien jonge Luipaardgekko’s achter gelaten en nu heb ik er thuis dus nog 16 zitten.
We hebben een C02 systeem voor het grote aquarium aangeschaft en gaan dat van de week eens rustig aansluiten en hopend at de bak nu nog mooier zal worden en vooral blijven. Hierna een broodje gemaakt en de was aangezet en toen belde Moeders of ik zin had om te helpen en dat had ik wel dus heeft Johannes me even snel gebracht.
Ik heb 2 dozen servies, glazen en kopjes afgewassen en gedroogd terwijl Moeders het in haar kast plaatste.
Verder hebben we lopen zoeken naar een doos, erg is dat hoor en het gebeurt altijd tussen alle dozen kan je net die ene belangrijke even niet vinden en mijn broertje en Moeders hebben echt alles overhoop gehaald en toen was het dus nog meer puinhoop en geen doos helaas.
Zij gingen toen zich voorbereiden op eten en ik belde Johannes of hij me kwam halen en ik ben toen spontaan vast gaan lopen en ik heb ongeveer een derde gelopen en toen kwam Johannes eraan rijden en ben ik ingestapt.
Ik ben trots op mezelf want ik liep los, dus zonder rollator en das best ver voor mij doen.
Thuis gekomen meteen eten gemaakt en geteten bij de soaps op tv.
Verder met Jan een maatje van de trial zitten tikken en daar ga ik binnenkort eens een dagje heen op maandag, Jan dat komt helemaal goed.
Na het eten beide programma’s van de belastingdienst afgemaakt qua invullen en het laten controleren door Johannes en gelukkig alles is af en klaar en dus meteen verzonden weg is weg.
Nou dit was mijn dagje wel zo ik wil nog even Joyce de dochter van Monique en Marc feliciteren met haar verjaardag vandaag, hoop dat je leuke dag hebt gehad.
Nu ga ik lekker naar de douche en snel mijn bed in........

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Een lekker bezig dagje. Ik hoop dat de doos snel tevoorschijn komt. Wat goed dat je een stuk hebt gelopen. Ik ben ook trots op jou!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.