Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2feb/091

Zorgkantoor geeft mij excuus en gelijk!

Maandag 2 Februari
Net voor de test alarm toeters afgingen kwam ik uit bed, ik vind dat test luchtalarm verschrikkelijk echt waar en dan te bedenken dat ik nog nooit een oorlog heb gemaakt.
Goed slechte nacht gehad en dus halve dag weg.
Dieren verzorgd, beetje in huis gerommeld en wat telefoontjes gedaan.
Zoals ik vorige week al een keer melde heb ik het Zorgkantoor toen gebeld met dat het mooi geweest was met al dat uitstel gebeuren en als ik voor 1-2 geen uitsluitsel zou hebben dan bedacht ik zelf wel iets.
Nou kwam er zaterdag een brief van ze waar ik geen zin in had en dus weggelegd en die vandaag toch maar eens geopend en wat denk je ha ha ik heb 3 keer een schriftelijk excuus en volledig gelijk gekregen, ze bedankte me netjes voor mijn mening, gevoel en uitleg want daar kunnen ze iets mee schrijven ze, we zullen zien maar ik vrees dat ze er niet veel mee kunnen, hun zaak ik ben nu klaar met ze.
Zo dat was dan bezwaarschrift 3 van vorig jaar die ik volledig heb gewonnen nog eentje te gaan nu.
In de middag begonnen met de teruggaaf belastingen invullen en dat ging snel en voorspoedig en ik ben tevreden dus dat is mooi, nog een keer controleren van de week end an kan die op de bus.
We zijn naar de winkel gegaan en hebben een tas vol post en pakjes op de bus gedaan en allerlei soorten melk ingeslagen voor onze nieuwe machine.
Van melk krijg ik slijm dus nu heb ik soja melk genomen morgen gaan we kijken hoe dat smaakt en belangrijker of het mooie schuim geeft.
Maar ik kan je verzekeren dat we het heerlijk vinden hoor die nieuwe soorten koffie , echt super.
In de avond samen tv zitten kijken, vanaf opname want live doe ik niet meer bij SBS6 en NET5 wordt je gek van al die reclame ongelofelijk irritant.
Moeder is over en huis is weg........woningbouw is tevreden en dus nu kan ze zich richten op inruimen nieuwe stekkie.
Ik heb met mijn maatje Marco een hele tijd op MSN gezeten, heerlijk in relaxstoel met laptop en voor de tv dat was gezellig, Marco we spreken snel weer eens af.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Eindelijk gelijk gekregen, dat heeft veel te lang geduurd. Ik ben benieuwd hoe de sojamelk smaakt in de koffie. Ik ben zelf lactose-intolerant, maar soja mag ik wel. Ik ben er alleen niet zo dol op.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.