Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1feb/091

Pietje op bezoek

Zondag 1 Februari
Vandaag stonden we rond half 11 op en hebben dus lekker uitgeslapen.
We zijn begonnen met de was aanzetten, doen we altijd in het weekend en gisteren waren we weg dus moest het vandaag.
Dieren verzorgd en toen ging de deurbel en daar was mijn nichtje, Pietje, ik had haar gisteren af en toe gezien tijdens de drukke verhuizing maar we hadden elkaar niet echt gesproken en zij vond dat erg dus vroeg ze zich af of het uit kwam dat ze even gezellig thee kwam drinken.
Natuurlijk kon dat en ik vond het super, want wij hebben veel meegemaakt met elkaar, lijken erg op elkaar en ik had haar inderdaad al heel lang niet echt meer gesproken.
Nu hebben we dus heel de middag gezellig zitten kletsen, lachen, herinneringen opgehaald en ons prima vermaakt.
Eind van de middag ging ze weer weg en ik hoop dat we elkaar nu sneller weer zullen zien, maar dat merken we wel we zijn beide druk met ons eigen leventje en dingen.
pietje ik vond het super gezellig en ik hoop dat je heel veel plezier zult hebben met de tent.
Ik heb haar de tent kado gedaan die ik tijdje terug won, zij gaat regelmatig kamperen en haar tent was al ouder dus nu kan ze weer even vooruit.
Ik heb toen wat mensen gebeld die ik nodig wilde bellen en mijn Moeders ook om te zien of alles goed gegaan was vandaag, ze moesten nog een en ander aan de oude woning verbeteren maar alles was okay en morgen gaat het oude huis definitief weg.
Morgen maar eens met haar bellen en kijken of ik dinsdag kan helpen met wat aan kant maken van haar nieuwe stekkie.
In de avond lekker voor de buis gezeten, want het nieuwe seizoen begon eindelijk van Ghostwisperer, heerlijk maar tjeeminee SBS6 en NET5 hebben nu reclame blokken van 1 en 2,5 minuut en dat is irritant want nu hebben ze om de haverklap reclame.......werd er compleet gestoord van en gevolg zal zijn nooit meer live kijken bij ons, dan kan ik het tenminste doorspoelen en anders ga ik helemaal niet meer kijken en kijk ik voortaan wel online of zo, want dit is om gek van te worden.
Ook nog wat op internet gedaan en nu si de dag om....en tjee het is alweer Februari wat vliegt de tijd zeg.
Vandaag viel er trouwens weer een beetje sneeuw hier en er zou meer komen morgen, ik vind sneeuw mooi en ben benieuwd of het wit gaat worden.


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gezellig dat je nicht op bezoek kwam!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.