Moeders is over nu de kleine dingen nog

Zaterdag 31 Januari
Vandaag stonden we al erg vroeg naast ons bed, even na half 8.
Na ontbijt en even wakker worden zijn we rond 9 uur vertrokken, eerst wat mooie helium ballonnen gekocht voor Moeke 2 der verjaardag, een hele grote en een kleinere.
Daarna zijn we doorgereden naar mijn Moeders huis op de Gondel en troffen daar broertje, Kevin, Sandra , Moeders en nichtje Petra aan.
Iedereen al begonnen met slepen en daar gingen we even begroeten en toen bus en autos vol laden en op weg naar Moeders nieuwe huisje.
Voor we begonnen met uitladen eerst naar Moeke 2, de buurvrouw nu, en zingend gingen we naar binnen met de ballonnen in onze handen, felicitaties en ze kreeg een mooie water koker en we hebben gezamenlijk een schildpad geadopteerd via WNF voor haar.
Na een korte gezelligheid ging iedereen aan het slepen de bus moest leeg, Twil was al bij Moeke 2 en zij en ik kregen allebij een wit zuster jasje en een button met erop Catering “ondersteboven” was heel grappig en hierin liepen wij heel dag rond.
Twil en ik hebben lekker zitten kletsen en dingen voorbereid en klaar gemaakt terwijl de rest aan het laden en/of lossen was.
Wij zorgden voor de koffie, thee en broodjes en in de middag voor soep en brood.
Toen de bus leeg was begon de lunch en daarna zijn ze de tweede lading gaan halen, toen deze klaar was avondeten en tot slot nog een derde ronde.
Na die ronde is iedereen doodop neergeploft en hebben we nog even gezellig gezeten met een snack en drankje want tenslotte was Moeke 2 wel jarig.
Even na half 11 zijn wij naar huis gegaan en meteen onder de douche, het was een drukke maar toch leuke dag, eens heel anders een verjaardag vieren.
Iedereen kon goed zien dat ze jarig was, Moeke 2 heeft heel de dag met de kleine helium ballon aan haar trui gelopen erg grappig gezicht.
Het was een vermoeiende dag voor iedereen en het meeste is over, morgen nog wat heen en weer rijden met de gewone auto de laatste dingen doen en dan maandag kan ze de boel opleveren en beginnen met inruimen en opruimen van haar nieuwe huisje.


Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

3 reacties op Moeders is over nu de kleine dingen nog

  1. San schreef:

    Wat een drukke maar leuke dag. Fijn dat alles gelukt is. Wat een superleuk kado om een schildpad te adopteren!

  2. Moontje schreef:

    Coby ja die ken ik nog, toen heb ik je pc geinstaleerd en gerepareerd…..pfff ik was toen wel wat dikker 🙂

Geef een reactie