Delonghi EN660R Lattissima Cremé

Vrijdag 30 Januari
Om half 9 was ik op en ik voelde me redelijk, wel zere plek in mijn arm, maar verder stukken beter dan gisteren.
Sjoerd kwam en het was weer gezellig en huisje lekker schoon.
En toen was het wachten op de post……..ondertussen heb ik de dieren verzorgd, op internet rondgehangen en soep gemaakt voor morgen.
Een hele grote pan vol met zelfgemaakte pikante tomatensoep en wel bijna 5 liter dus morgen tijdens de verhuizing is er geen tekort aan soep die je lekker warm maakt.
Toen ging de bel de pakjes man met 4 dozen geweldig, eens kijken nieuwe Nespresso cups die ik had besteld, een nieuwe plant voor het aquarium en jawel mijn kadootje dat we kochten zat er bij!
Het is een Delonghi EN660R Lattissima Cremé en dat zegt de meeste mensen niets, maar kijk maar eens naar de plaatjes….
 

Met dit mooi apparaat kunnen we dus 4 soorten koffie maken en het is volledig automatisch, je kiest de smaak en drukt op de knop en wacht af en dan heerlijke koffie.
Wij zijn beide verslaafd aan goede koffie en dus is dit wel even het neusje van de zalm in onze keuken.
Bij het apparaat zat een glas voor de latte macchiato en espresso bij, dus heb ik snel nog wat van die grote echte Nespresso glazen besteld, want de latte macchiato is zo lekker en hoort in groot glas.
Verder de gewone dingen gedaan en veel koffie gedronken alle soorten en smaken.
Mijn soap gekeken en nu ga ik eten maken en dan lekker voor de buis en vanavond op tijd naar bed want morgen wordt een drukke dag voor ons.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

3 reacties op Delonghi EN660R Lattissima Cremé

 1. Nicole schreef:

  wauw wat een mooi apparaat!!!

 2. Marianne schreef:

  OO wat een mooi koffie-apparaat, echt het neusje van de zalm!!
  En gelijk heb je Moon een mens moet zichzelf af en toe kietelen, ze zeggen wel het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen, en dit apparaat is wel een hele mooi slinger!! Geniet er maar van!!!

 3. San schreef:

  Wow wat een mooi apparaat, echt iets voor koffieliefhebbers zoals jullie. Een mooi kado voor jullie zelf en ik sluit me helemaal bij de woorden van Marianne aan. Geniet ervan!

Geef een reactie