Lekker uit eten in Roterdam

Woensdag 28 Januari
Johannes was al vroeg op en bezig met werk en ik heb heel de morgen op bed gelegen na een slechte nacht vol nare dromen en veel pijn klachten was het een latertje vandaag.
De pijn is logisch na gisteren al die rare houdingen voor de foto’s en dergelijke.
Ik ben wel daarna druk geweest heb bv zorg kantoor gebeld om ze te vragen wanneer er een besluit komt na aanleiding van mijn bezwaar en hun reactie was we lopen achter en u moet wat geduld hebben, we zullen er spoed opzetten.
Onzinnig gedoe bij die mensen ze hadden officieel voor 17 december jl al een beslissing moeten nemen en toen ik belde zou men er spoed op zetten en zou het binnen 2 weken rond zijn en tja helaas zijn we nu bijna 6 weken verder, maar geen probleem na hun beslissing zal ik ze een brief sturen en erin zetten dat mijn besluit binnen 10 weken volgt en dan maak ik er ook maar 24 weken van……….eens kijken wat er dan gebeurt.
Verder gezellig gebeld met San, was fijn je even te spreken.
Ik heb toen de dieren verzorgd, huisje wat gerommeld en de schuur opgeruimd zodat de reserve bak daar weer kan staan.
Even het afval weggebracht naar container en dus lekker bezig geweest.
Eind van de middag zijn we naar Rotterdam gegaan, we gingen uit eten met Tim de ex collega van Johannes, helaas was dat restaurant met zon hoge drempel dat ik er niet in kon komen en toen zijn we naar Campenille gegaan, daar hebben wij eerder eens gegeten toen Johannes en ik daar sliepen.
Het was een hele leuke avond en we hebben heerlijk gegeten. Tegen half 10 zijn we weer naar huis gegaan en om 11 uur waren wet huis, nog even snel koffie ne wat mail en nu snel naar bed want morgen infuus dag en dan gaat de wekker al om half 7.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Lekker uit eten in Roterdam

  1. San schreef:

    Gezellig uit eten, wel jammer dat je dat restaurant niet in kwam. Het was leuk je weer te spreken. Ik hoop dat het allemaal is gelukt vandaag met je infuus.

Geef een reactie