Tropische Vissen

Vrijdag 23 Januari
Ik kon vandaag echt niet wakker worden, was erg moe van de afgelopen dagen en dus kwam ik pas tegen het middaguur uit bed, Johannes was toen al een halve dag wakker.
Na ontbijt en wakker worden eerst mijn moeders even gebeld en toen een pakje weggebracht en boodschappen gedaan.
Krekels heb ik toch maar besteld weer via internet scheelt mij teveel met de winkel.
Bij Intratuin zijn we geslaagd voor 2 planten die in de Waaierteengekko bak passen, staat erg fleurig nu.
Verder hebben we nieuwe vissen erbij gehaald om de bak weer voller te krijgen en aan te vullen wat afgelopen jaar is weggevallen.

5 X de Clown Botia

3 X Net Botia

10 X Luipaard Danio / Zebta Danio

4 X Goud Barbeel
De Danio is een mix van de zebra en luipaard uitvoering, erg leuke speelse visjes, bij de Goud Barbeel ook een verschil die we nu kochten zijn helemaal fel geel met een grote zwarte stip, helaas geen foto van.
De Net Botia is een soort slangetje en eet slakjes uit de bodem en wordt zon 10 a 12 cm lang, maar of we die nog veel zullen zien in onze bak met al die planten en verstopplekjes geen idee, de tijd zal het leren.
Thuis gekomen zijn we begonnen met de achterwand van de bak voor de Baby Baardagamen en die zit er in en is voor de laatste keer gesmeerd zodra hij droog is gaan voorlopig de Luipaardgekko’s jongen er even in, tot ik een oplossing heb voor de Vuurskink die nu in hun bak woont tijdelijk.
De dag is bijna om en ik ga zo lekker mijn soap kijken van gisteren en vandaag en luieren, heb niet zo veel energie vandaag.
De maanvissen zijn trouwens erg blij met zijn tweetjes in de andere bak, de dag na verhuizing vonden we al de eerste eieren en ze zorgen er goed voor en niets of niemand die hen stoort.
We zijn erg benieuwd of we nu echt jongen zullen krijgen.

Marianne is inmiddels uit het ziekenhuis en thuis en viert daar nu haar verjaardag met haar gezin, na 4 weken ziekenhuis is het vast even wennen om weer thuis te zijn, geniet ervan en een hele fijne verjaardag Marianne!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Tropische Vissen

  1. San schreef:

    Mooie vissen! Rustig en fijn weekend gewenst.

Geef een reactie