Toen had ik weer krulletjes

Donderdag 22 Januari
Zo dit was me wel het dagje zeg….ik stond al vroeg op moest om 10 uur bij de kapper zijn en voor die tijd dieren doen en ontbijten.
Johannes liet zijn haar weer flink inkorten en ik had besloten een permanentje te nemen, Johannes was zeer geduldig en is op mij blijven wachten en zelfs ik werd er moe van hoe lang het duurde en daarbij moet je eerst in stoel A zitten en dan naar B om te wassen, terug naar A en dan weer B en weer A echt zwaar vermoeiend, maar geeft niet hoort erbij als je haar maar goed zit toch.
Ze hebben heel fijn permanent gedaan in de hoop dat dit langer leuk blijft zitten en nu zit het leuk, na twee en een half uur werk heb ik een leuk koppie met krullen.
Heb er net even een foto van gemaakt en het zit nu al niet meer zo netjes maar ja het lijkt me duidelijk.

Thuis gekomen snel een lunch genomen en begonnen met beide bureau’s te ontruimen en schoon te maken, want Johannes heeft een nieuwe monitor en nu staat de bak met waaierteengekko’s bij mij op het bureau en de printer bij Johannes, zo is het beter verdeeld.
Omdat het bureau toch even leeg ging meteen grote schoonmaakt tot in de computerkast, zo alles weer fris en schoon.
Om een uur of drie zijn we in de auto gestapt op weg naar Rotterdam, Johannes had daar een borrel met de collega’s van zijn afgelopen project, afscheidscadeau was een mooie grote witte handdoek.
Het was leuk de mensen eens te zien waarmee hij heeft gewerkt en we gaan volgende week met een collega die er nu niet was, maar waar Johannes heel veel mee werkte nog even gezellig uit eten.
Om een uur of zeven zijn we weer richting huis gegaan onderweg namen we bij de pompstation een broodje en flesje drinken.
Thuis gekomen eerst mijn moeder gebeld en toen de boel afgemaakt en morgen komt de rest wel voor vandaag is eht wel genoeg geweest.
Ik ga nu even voor de tv hangen en dan douchen en bed in.

Tot slot Marianne der operatie (het plaatsen van ICD kastje) is goed gelukt en ze mag heel misschien morgen op haar verjaardag wel naar huis, dat zou geweldig zijn.
We duimen voor je hoor! Sterkte!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Toen had ik weer krulletjes

  1. San schreef:

    Wat zit je haar mooi! Fijn weekend, ik spreek je volgende week.

  2. Nicole schreef:

    leuk Monique je haar!!!
    kan je er weer even tegen 😉

Geef een reactie