Tandarts ging supergoed dit keer!

Woensdag 21 Januari
Na een goede nacht slapen werd ik gewekt om half acht, waarom zeg ik dit, nou iedereen die mij een beetje kent weet dat ik nooit goed slaap als ik de dag erna (zelfs paar dagen later) naar de tandarts moet.
Maar dit keer was ik rustig en Johannes ging mee met me, de verdoving ging er prima in vier complete ampullen, normaal maar 2 dus ik had wel even zoiets van euh wat gaat er nu gebeuren, maar het viel reuze mee links boven en onder moesten 2 oude vullingen eruit en het gaatje eronder weg geboord en toen opnieuw gevuld.
Het ging goed ik heb twee keer pauze genomen een keer omdat ik moest slikken en een keer toen er water langs de slang mijn nek in liep, maar voor de rest ging het super!
De verdoving werkte lang na zeker tot in de middag en eerst werd alles nog even stijf en toen uitwerken en nu alleen nog gevoelig van de behandeling.
Kortom was een prima start en dus meteen na de tandarts was ik rustig en zijn we even naar de Praxis geweest.
Thuis gekomen hebben we bak twee van zijn nieuwe achterwand voorzien, nog twee anderen zijn we mee bezig.
Vervolgens even lekker lunchen, nou ja lekker ik kon alleen drinken en zelfs daarbij morste ik steeds omdat de ene kant nog verdoofd was.
Na de lunch zijn we naar mijn moeders nieuwe huis gegaan en wat is het daar mooi en netjes geworden zeg, ze bijna klaar nog wat afwerken aan de vloer zoals plinten en een paar banen behang.
Ik was er geweest toen het net werd opgeleverd, nou je herkent het niet meer terug echt een super mooi en net huisje.
We hebben Moeke 2 een cadeautje gegeven want die heeft zoveel gedaan voor Moeders en zoveel geholpen, vonden we gewoon even leuk, ze was super blij verrast en had het echt niet verwacht.
Toen zijn hun de laatste banen behang gaan doen wij naar zijn naar het centrum gegaan.
Even langs wat winkels en een afspraak gemaakt voor morgen bij de kapper.
Thuis gekomen de laatste troep naar de container gebracht en nu stoppen we even met opruimen boven is voor nu weer even helemaal op orde en netjes, over een tijdje weer een aantal dozen.
Daarna hebben we de andere twee achter wanden weer neergelegd op de eethoek en zijn verder gegaan, Johannes maakt die voor de Baby Luipaardgekko’s een erg mooi ontwerp en die is nu voor de tweede laag ingesmeerd komt nog een derde op.
Ik heb die van de Baby Baardagamen gemaakt voor de derde keer ingesmeerd, als dit droog is kan ik gaan spuiten.
We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat en als het zover is zal ik zeker wat mooie foto’s op het log zetten.
In de avond hebben we samen naar de film The Chronicles of Riddick gekeken een echte aanrader wat een mooie boeiende film is dat zeg.
Nu is de dag wel om en gaan we douchen en slapen, morgen vroeg op de kapper wacht.

Tot slot wil ik Marianne heel veel sterkte en sucses wensen op weg en vooral in Leiden, ik hoop dat er snel duidelheid zal komen voor je hoe het verder zal gaan.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Tandarts ging supergoed dit keer!

  1. San schreef:

    Hoi Moon, wat fijn dat het allemaal goed ging bij de tandarts. Wat zal je blij zijn en trots op jezelf!

Geef een reactie