Weekendje slapen……..

Zaterdag 17 Januari
Vandaag lekker heel de morgen op bed gelegen en Johannes ook, lui en uitslapen/
Rustig de dag begonnen met koffie en ontbijt en daarna naar Almere gegaan om even bij Ranzijn te winkelen.
Einde van de middag weer thuis, was niet zo moeilijk als je de halve dag op bed ligt is de dag zo om.
We zijn toen boven begonnen met de hobby kamer uit te mesten, oude dozen nog van Johannes zijn verhuizing uit zoeken en opruimen, ook zijn er nog dozen van Johannes zijn ouders met oude post en die zijn we ook aan het opruimen nu.
Is heel veel uitzoek werk en dus kalm aan en samen doos voor doos wegwerken.
Na het eten nog tv gekeken en redelijk op tijd het bed in.

Zondag 18 Januari
Ook vandaag lekker lang op bed gelegen en het mag he tis weekend en Johannes heeft nog vakantie dus en daarbij heeft Johannes nog geen nieuw project en dus komende week ook nog vrij genomen.
Tijd gaat wel snel hoor eerst 2 weken vrij ivm december feestdagen, toen 1 weekje vakantie en een extra weekje vrij erachter aan en nu nog een weekje, maakt het totaal van vrij na komende week 5 weken, wat een luxe.
Mijn moeder belde of we nog stenen wilde uitzoeken in haar tuin en dat wilde we dus wij zijn naar haar toe gegaan, daar was Moeke 2 en broertje ook en gezellig aan de koffie met een verse wafel die ik gisteren in Almere had aangeschaft.
We hebben een aantal hele mooie stenen uitgezocht gaan die nu bij de vijver en waterloop plaatsen en als we nog meer nodig hebben kunnen we de rest ook ophalen, ook hebben wij haar mooie compost bak gekregen.
Thuis gekomen stenen in de tuin gelegd, goed leggen komt wel want het was te nat buiten, het regende heel veel vandaag, het compostvat wel in elkaar op zijn plek gezet, op een plek dat de katten er niets aan hebben als ze erop gaan zitten.
Hij staat in het hoekje bij raam en muur van buren hun huis en zo kunnen de katten er straks lekker op liggen en niet de tuin uit komen via de bak.
Ook zijn we verder gegaan met opruimen boven en stukje tuin schuur, de rest komt van de week wel.
Heb toen even pauze genomen om Monique te bellen, dat was erg gezellig en we zijn weer helemaal op de hoogte.
San is getroffen door de griep en daar baal ik van, wanneer mag ze nou eindelijk eens even zonder pijn, ziek zijn of wat dan ook gewoon heel even niets gewoon gewoon voelen doen en zijn.
San en Maup beide heel veel beterschap!
Dan is er nog iemand die ik van internet ken waar het helemaal niet lekker gaat, Marianne, ze ligt al even in het ziekenhuis en wacht op een overplaatsing van Maastricht naar Leiden om een hartoperatie te ondergaan, maar er is geen plaats op cardiologie en hopelijk hoort ze dinsdag dat er wel plek is en kan ze deze week overgeplaatst worden.
Marianne heeft nu een web and walk stick en kan gelukkig haar wereld via internet weer bereiken en wij zijn daar blij om en wensen haar veel sterkte toe.
In de avond samen met Johannes lekker onze vaste series gekeken en nu gaan we douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Weekendje slapen……..

  1. Marianne schreef:

    Vandaag weer lekker je weblog kunnen lezen 🙂 leuk dat jullie op tv waren!!
    Bedankt voor je lieve woorden!!!

    Liefs Marianne

Geef een reactie