APK voor de Katten

Donderdag 15 Januari
Vandaag heel vroeg op, want he tis infuus dag en dan mag ik al om half 7 eruit.
het infuus ging prima, prikken ook en we hebben tijdens het infuus naar de film March of the pinguins gekeken en ik heb ook een tijdje liggen slapen.
Na het infuus was het weer feest hoor, raar in mijn hoofd en zo moeeeeeee, dat komt van de tavagil een middel dat mijn allergische reacties tegenhoudt, maar vanaf vandaag krijg ik nog maar een halve dosis en hopelijk kunnen we het helemaal gaan afbouwen.
Johannes en ik zijn samen met de kanjers naar de dierenarts geweest voor hun jaarlijkse APK, oftewel een klein onderzoek of alles goed gaat en een enting tegen katten- en niesziekte, meteen een ontwormingspil meegenomen en dan is alles weer klaar.
Beide mannen zijn heel gezond nu en Smockey vind het wel goed maar Pablo schoot weg bij de enting blazend vloog hij tegen me op zo mijn nek in, Pablo heeft het niet zo op de dierenarts geloof ik, maar ja het hoort er wel bij.
Vervolgens zijn we de bakken van de dieren gaan poetsen, veel glas en morgen komt Omroep Flevoland opnames maken dus moet alles wel even heel netjes zijn.
Na het eten nog wat tv gekeken en nu douchen en naar bed.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar APK voor de Katten

  1. San schreef:

    Balen dat je zo moe en raar in je hoofd werd. Hopelijk gaat het volgende keer beter. Fijn dat de katten in orde zijn! March of the Pinguins vond ik een prachtige film, ik ben gek op pinguins.

Geef een reactie