San en Maup sterkte!

Dinsdag 13 Januari
Vandaag weer lekker op tijd opgestaan, zo heb ik wat aan de dag en ik denk dat het uiteindelijk wel zal wennen.
Johannes ging al vroeg naar mijn moeder om te witten en schilderen, ik bleef thuis kan daar niet veel doen dus helaas.
San is weer opgenomen in het ziekenhuis en dat vind ik heel erg, want dit is haat toekomst met grote regelmaat zal ze opgenomen meoten worden om ontstekingen weer de baas te worden en dan gaat ze aan antibiotica infuus.
San en Maup heel veel sterkte en laat je niet gek maken door een arts die goudgeld verdient aan je en zeurt over de prijs van je infuus en opname, je hebt het nodig en laat ze maar kletsen en ga pas naar huis als het onder controle is en de koorts weg.
Stomme artsen tegenwoordig alles draait om geld en ik kan er heel boos om worden als ik dan hoor dat zo’n arts zoiets tegen San zegt, alsof ze het leuk vind om naar dit “hotel” te moeten, weg van haar eigen stekkie en manen, kom op zeg denk na!
Das nog neit eens het belangrijkste, wat denk je van altijd pijn hebben hebben, halve dagen op bed moeten liggen, niet kunnen doen wat je wilt, kortom leven als een oud iemand terwijl je jong bent en nog zoveel wilt doen en San is altijd vriendelijk, vrolijk, positief, ze denkt altijd aan iedereen hoe ziek ze ook is, heeft altijd een luisterend oor en hoe ze dat doet geen idee, zit in haar, maar dat een arts dan juist over geld tegen zo’n persoon durft te beginnen dat maakt me echt heel boos.
Maar goed San ik denk aan je met heel veel respect en hopelijk ziet de arts in dat je echt deze opname van een paar dagen nodig hebt, ik bel je snel!
Ik moest even wat telefoontjes plegen en deel is gelukt en over twee weken mag ik hier naar de orthopedie vanwege de klachten met heup en rug, donderdag gaan we de entingen halen bij de dierenarts en ook nog wat leuke telefoontjes gedaan met Monique en Natasja, erg gezellig.
Na al dat bellen snel aan de slag dieren verzorgen, huisje doen en forum bijwerken.
Toen ging de telefoon, een mevrouw van de radiozender ClassicFM en nadat ze vertelde waarvoor ze belde werd ik even stil, want ik heb meegedaan aan een prijsvraag en er zijn nu 20 mensen uitgenodigd en een van hun wint de hoofdprijs.
De hoofdprijs is een piano twv 5000 euro!

Ik mag nu naar de finaledag komen op 7 februari en samen met 19 anderen maak ik dus kans op die prijs en ik ben er echt stil van en vind het heel spannend.
De hele dag verder speelde dat door mijn hoofd, oa waar zet je zoiets neer….hoe krijg ik hem ooit boven nou ja allemaal zaken voor later, eerst maar eens zien of ik hem echt win.
In de middag zijn we naar de winkels gegaan, piepschuim, tegellijm halen en daarvan maken we mooie achterwanden voor de terraria.
We zijn bijna klaar met de achterwand van de Baardagaam, zij zitten nu even in andere bak omdat we de nieuwe achterwand moesten plaatsen en nog wat naden wegwerken en dus mogen ze er even een dag niet in, morgen mogen ze in de bak met mooie harde achterwand.
Nu hopen dat ze deze wel heel laten en de krekels er toch niet doorheen kunnen knagen, maar dat verwacht ik niet de tegellijm is keihard en er zitten 3 lagen op.
Verder nog wat tv gekeken en lekker Burritos gemaakt voor avond eten en ja ik ben nog steeds tussen de 99-100 kilo en ik vind dat het tijd wordt dat we gaan zakken naar de 95 kilo, maar tijd zal dat wel leren hoe lang dat duurt.
Zo nu is het de hoogste tijd om te gaan douchen en slapen, morgen weer op tijd op.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar San en Maup sterkte!

  1. San schreef:

    Bedankt voor je lieve woorden. En maak je niet druk om die arts, ik ben al weer thuis! Mooi dat je in de finale zit voor de piano. Succes!!

Geef een reactie