Lianno Angelo op bezoek

Zondag 11 Januari
Okay en toen ging de wekker, het was precies half 8 en ik stond naast mijn bed te bibberen van de kou en het was potnjandorie nog donker, wist meteen weer waarom ik eigenlijk niet graag vroeg op sta, maar goed als er reden is doe ik het graag zoals vandaag.
Ontbijt en koffie en om 9 uur hebben we Lianno Angelo opgehaald en samen met hem de dag doorgebracht.
Hij heeft op de Wii, Nintendo DS, Gameboy, Gamecube gespeeld, samen met piraten lego gespeeld er is hier een schip en dat moest eerst in elkaar en dan maakt het geluid en schiet echt balletjes (kogeltjes) kortom was erg leuk.
Gezellig samen aan tafel zitten lunchen en ook het avondeten uiteraard en het was erg leuk.
Lianno Angelo heeft samen met Johannes de vissen gevoerd en de andere dieren gekeken en later samen een lege bak ingericht voor een Vuur Skink die even apart moet zitten nadat een ander zijn staart stuk heeft gebeten, helaas gebeurt dit soms.
Na het eten hebben we hem naar huis gebracht en zijn toen even gestopt bij Egbert en Marjan, die hadden pc probleempje en dat heeft Johannes even opgelost terwijl we gezellig koffie zaten te drinken en bij te kletsen.
Thuis nog even achter de pc en mijn moeders gebeld of alles okay was en over morgen hoe en wat afgesproken en nu even wat tv….voornamelijk journaal of nieuwszenders ivm oorlog Israel en dan ga ik lekker douchen en bedje in, morgen weer een dag.
Het was een heerlijke dag!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie