Nieuwe Home-Pagina online

Zaterdag 10 Januari
Vandaag stonden we tegen half 10 op, niet lekker geslapen jammer genoeg, maar goed.
Na ontbijt en koffie zijn we eerst wat post gaan wegbrengen en daarna naar mijn moeders nieuwe woning, daar waren mijn broertje, nichtje en een vriend van nichtje druk aan het schilderen.
Daar konden we op dat moment even niets doen, dus zijn wij na een korte babbel gegaan en wat boodschappen gaan doen voor moeders en meteen voer gehaald voor de dieren.
In de middag kwam moeder de spullen halen en daarna zijn wij naar de buren gegaan om even te borrelen en bij te kletsen, het was super gezellig.
Ria maakte lekkere dingen en we kletsen lekker bij en ook Verbaas was er een vriend van hun erg gezellig met zijn allen en op weg naar huis kregen we een bak verse bruine bonensoep en pan macaroni mee, dus koken hoefde ik niet meer.
De buren konden al goed zien dat ik inmiddels 18 kilo lichter ben en dat is echt wel leuk om te horen als ik eerlijk ben en we gaan vrolijk verder p weg naar de 95 kilo en door naar de 85 kilo en misschien nog wel verder LOL.
In de avond tv gekeken en achter de pc gezeten en het is af de nieuwe home-pagina is sinds gisteren dus online en ben benieuwd naar jullie reacties onder links staat de link naar het gastenboek dus ik ben erg benieuwd.
Vervolgens nog heel even mijn moeder op MSN gesproken en nu snel douchen en bed in morgen vroeg op, half 8 en dat voor een zondag voor mij is erg vroeg.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie