Nieuwe voorruit in de auto

Vrijdag 2 Januari
Vandaag vroeg op gestaan om 9 uur kwam Sjoerd en dat was de eerste keer dit jaar dus beste wensen, koffie kletsen en werken tegelijk.
Toen hij wegging snel nog even wat op de pc gedaan en toen moesten we al naar Almere.
De voorruit zou worden vervangen en terwijl zij dat deden kregen wij een Smart For Four mee en gingen even shoppen bij Intratuin en Ranzijn.
We hebben lekker een kop uiensoep genuttigd bij het restaurantje van Intratuin en koffie, we hadden alle tijd de auto zou pas om 5 uur klaar zijn.
Wij waren er al om half 5 maar hij was al klaar, mooi een nieuwe vooruit zonder pitjes en barst, maar vooral zo glimmend schoon.
Toen via de dierenarts om katten eten te bestellen naar huis, avond eten gemaakt en lekker voor de buis gezeten naar opname van een nieuwe serie The Mentalist gekeken.
SBS6 heeft dat zeer groots aangekondigd maar ik weet nog niet wat ik ervan vind na de eerste 2 afleveringen, is wel aardig maar om dit nu kas kraker te noemen nee dan ken ik betere series.
Nog wat aan prijsvragen gedaan en tjonge wat een drukte op ons forum normaal komen er elke dag wel wat nieuwe leden, maar gisteren sloeg nergens meer op……….er kwamen op 2 januari 2009 maar liefst 140 nieuwe leden, hoe bedoel je knal het nieuwe jaar in.
We zullen zien hoeveel van de nieuwe leden ook werkelijk blijft, want regelmatig melden mensen zich aan en komen niet terug, of komen één keer en dan maanden lang niet of zelfs nooit meer. Hoe dan ook we blijven de boel lekker opschonen en verwijderen inactieve leden atief. Maar goed dit was wel erg veel, maar er zijn ook erg veel mooie acties.
Kortom dag 2 van het jaar verliep ook wel prima, mijn gewicht houdt stand net onder de 100.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie