Huis in kerstsfeer

Zondag 14 december
Zo en ook vandaag hebben wij heerlijk lang op bed gelegen tot een uur of half 12, het is gewoon zo lekker warm, ontspannend en ook gezellig met de twee kanjers erbij.
Het is ook weekend dus lekker relaxed doen hoort er dan bij en ik begon met een weegmoment en ha ha de weegschaal gunt me nog neit mijn feestje boven op de weegschaal hij stond op precies 100 kilo.
Vandaag zouden we wat aan de kerstversiering gaan doen en dus de dozen naar beneden en uitpakken maar, we hebben veel knuffels die muziek maken of lichtjes aan en uit doen, ik ben gek op alles wat muziek maakt of lichtjes heeft.
De boom zal ik toch missen en dus ja hoor schuiven met de spullen in de woonkamer en na even heen en weer halen was er toch plek, dus snel de bom naar beneden.
Ik heb deze kunstboom al sinds 1991 en hij si oud en niet mooi meer en dus zijn we toch maar terug gegaan naar de Palazzo en hebben die hele mooie nieuwe gekocht, 16 jaar is ook oud genoeg denk ik dan.
Meteen begonnen we met de boom optuigen, de kleur is en blijft rood, sneeuw op het keukenraam, voordeur en de tuindeur gespoten, leuke lampjes opgehangen en dat alles met de nieuwe kerst cd van Grant & Forsyth in de cd speler.
Kortom echte kerstsfeer is er nu dus in ons huisje heerlijk!!!
De katten moesten even wennen aan al die dingen die spontaan gaan zingen, bewegen of licht geven als je ze aanraakt maar de boom hebben ze even verkent en vanaf nu plantenspuit op ze als ze eraan komen.
Ben erg benieuwd hoe dat zal gaan de komende maand, maar goed ben wel erg blij dat de boom nu staan en alles leuk versiert is, geeft een aparte sfeer.
We hebben op de gerbil kooi/bak een klein kunstboompje staan met fiberglas kleurtjes verlichting, die hebben we van Johannes zijn moeder meegenomen na haar overlijden en die zetten we elk jaar op een special;e plek neer zodat hij goed te zien is.
Kijk maar het is wel vol nu in de huiskamer maar erg knus en gezellig, toch?

  

Tussen al het werken door zijn we wat gaan eten en nu is alles klaar en gaan we lekker relaxed genieten van ons sfeervolle huisje voor de tv.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie