Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8dec/081

Grant & Forsyth de kerstshow in Lelystad

Maandag 8 december
Vandaag stond ik pas rond 11 uur op, weer erg laat maar okay.
Het wordt erg vervelend om steeds te melden dat ik slecht slaap en heel veel problemen heb met rug , bekken en heup.
Maar het is gewoon zo de pijn in heup, bekken wordt me een beetje teveel, ik kan dan niet zitten, liggen kortom ik verplaats me steeds want anders heb ik teveel last en ik moet deze week naar Rotterdam en dan zullen we het meteen eens aankaarten.
Ik heb wat achter de pc gezeten, de dieren verzorgd en even snel de stofzuiger erdoor gehaald.
Met UPC gebeld omdat ik problemen heb met mijn mediabox, maar geen probleem mevrowu u krijgt deze week nog een hele nieuwe, goed geregeld dus.
Toen zat ik te duimen of ik kaaren zou winen of mooier nog een VIP arragement naar Grant & Forsyth de kerstshow, maar helaas.
Mijn moeder zei dat er nog kaarten waren volgens internet in Lelystad en tja vandaag even wezen kijken en ja hoor op rij 7!
We gaan dus nu in Lelystad en we nemen mijn moeders gezellig mee naar het kerstconcert.
 
Grand and Forsyth een kerstconcert in de Agora. Het belooft een bijzondere avond te worden! Met trots kondigen wij aan dat Grand and Forsyth de Agora hebben uitgekozen om hun tv-opnamen te laten maken. Om die reden is er een ‘Special Guest’ uitgenodigd. Een artiest die inmiddels zo groot is, dat we nooit hadden verwacht dat hij nog in Lelystad zou optreden. Exclusief voor de tv-opnamen brengt René Froger samen met Grand and Forsyth en zijn Frogettes een aantal nummers ten gehore. Op 27 december zal dit kerstconcert door de TROS worden uitgezonden.
In het verlengde van een prachtig kerstalbum start het succesvolle duo Grant & Forsyth een theatertour waarmee zij live te zien zullen zijn vanuit theater Agora in Lelystad. Een geheel in kerstsfeer geharmoniseerde show waarin zij naast hun bekende repertoire vele melancholieke kersthits ten gehore zullen brengen. Door het feit dat het muzikantenkoppel ruim een maand lang zichzelf hebben afgezonderd om de Nederlandse taal volledig onder de knie te krijgen is het nu voor de hand liggend dat zij tijdens de theater tour daar ook gebruik van zullen maken.
U zult zich dus behoorlijk thuis voelen in het theater waar u geniet van een aaneenschakeling van hits als ‘Rocking around de christmas tree’en ‘White Christmas’
De jongste telg van de familie Forsyth Sophie, zal uw avond completeren. Zij zal in Nederland debuteren met een gevoelig duet met haar doorgewinterde mama.
Tevens zult u kunnen genieten van een gast optreden van Rene Froger, die buiten zijn eigen repertoire een duet zal zingen met Dominic Grant.
Ook blikken wij terug tijdens de show,naar het succesvolle verleden met de Guys n Dolls, die wij aan kondigen als de special guests van deze prachtige avond.
Dit geheel zal integraal gefilmd worden door Tros TV en sterren.nl. De uitzending zal plaats vinden op 1 en 2 de kerstdag op sterren.nl en op Ned 1 bij de Tros op 27 december.

We tellen dus nu af naar ons avondje uit, maar goed eerst van de week nog allemaal andere zaken maar we hebben iets leuks in het vooruitzicht!
Daarna nog even met Monique gebeld en bij zitten kletsen, eten gemaakt en ik ga zo lekker soap kijken en dan douchen en vroeg mijn bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Bij Omroep Flevoland waren ook kaarten te winnen tijdens een van de informatieve radioprogramma’s.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.