Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1sep/081

Nieuwe dag, nieuwe week, nieuwe maand

Zondag 31 augustus
Vandaag weer lekker uitgeslapen en rustig de dag begonnen.
ook vandaag was het weer erg benauwd en warm buiten dus lekker relaxed naar de tv gekeken The Ghost Whisperer.
Toen we even de tuin inliepen om te kijken hoe mooi alles was ging het even gigantisch mis.
Ik liep naar achteren en stond daar net stil te staan en te kijken toen mijn benen uitvielen en ik eindigde dus languit op de grond, pijnlijk.
Met heel veel moeite en hulp van Johannes, die een stoel had gehaald kwam ik weer omhoog op de beentjes, gelukkig alles heel op wat kleine schaafwonden en een beurse knie na dan.
Dit kan gebeuren bij de spierziekte kun je last krijgen van uitvalsverschijnselen dit is voor mij de 2 keer dat mijn benen zeiden zoek jij het even zonder ons uit paar seconden en dan is het over, maar ga toch hopen dat het nu weer even klaar is met dit soort ongein.
Geschrokken en balend weer naar binnen gegaan en niets gedaan dan lekker tv gekeken.

Maandag 1 september

Nieuwe dag, nieuwe week, nieuwe maand hoop herrie om 12 uur en we gaan er weer vrolijk tegenaan.
Vandaag was ik niet al te vroeg op, slechte nacht gehad en ik was niet lekker en dus bleef ik halve ochtend op bed, Johannes heeft al die tijd geslapen, die heeft dus ook nog veel rust nodig.
Jop mijn verpleegkundige aan huis belde op om te vertellen dat hij Rotterdam heeft ingelicht over de problemen bij het infuus de arts zal mij gaan bellen.
Ik heb zelf maar wat in huis gedaan als ik niets doe is mijn lijf niet blij als ik wel wat doe ook niet dus ik zie geen verschil en dus doe ik maar gewoon wat ik wil.
Johannes is nu ziek en heeft rust nodig en mijn hulp is op vakantie en dus doe ik het zelf maar in etappes.
San belde om me te bedanken voorde bloemen die ik stuurde, kleine moeite groot plezier.
Monique belde ook door griep is haar ziekenhuisopname uitgesteld, beterschap.
Johannes kreeg vandaag een laptop bezorgd van de klant war hij werkt zo kan hij als hij het aan kan per dag wat mails lezen en dingen doen, voorlopig werkt hij niet en al helemaal niet op locatie in Rotterdam en nu kan hij als het lukt af en toe toch wat bijspringen.
Ik heb wat op ons forum zitten posten en prijsvragen zitten invullen, eten gemaakt en lekker weer tv gekeken en de dag was zo om.
Vandaag weer 2 nieuwe eieren van de Luipaard gekko dus totaal nu 14 eieren en 14 jongen mooi in evenwicht dus.Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat erg dat je gevallen bent. Logisch dat je daarvan baalt en schrikt. Nogmaals bedankt voor de bloemen, ze staan prachtig!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.