Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30aug/081

The Ghost Whisperer

Zaterdag 30 augustus
Zo het laatste weekend van augustus is aangebroken en we hadden voor dit weekend leuke plannen, maar die hebben we afgezegd ivm de ziekte van Johannes.
We zouden naar de terrariumdagen van Tilburg en de reptielen dierentuin.
Pablo zeurt heel veel mauwt heel veel en luid soms echt vermoeiend, we moeten zijn urine gaan opvangen, ja leuk werkje en dat laten testen op blaasontsteking.
We hebben gezellig naar de film The X-files I want to believe gekeken, super echt waar na de serie si dit echt een gave film en een moet je zien film.
Daarna zijn we begonnen met de dvd-box The Ghost Whisperer seizoen 2, echt een super serie en seizoen 3 hebben we ook en seizoen 4 moeten we nog tijdje op wachten die moet eerst nog eens op tv komen.
Als je zoveel afleveringen achter elkaar kijkt zit je er helemaal in en is de dag ook bijna zo om.
Nu Johannes ook even niet veel kan en mag doen kunnen we gezellig alle programma's eens kijken waar we normaal niet zoveel tijd voor hebben.
Ondertussen werd ik niet vrolijk dat de wc beneden spontaan verstopt was dus naar de winkel en snel ontstopper erin en opgelost, vreemd hoor maar goed is weer in orde nu.
Lekker eten gekookt want de buurman had verse bieten van de tuin gebracht en dat is echt lekker.
Tot slot kan ik melden dat er vandaag weer 2 baby Luipaardgekko’s uit hun ei kropen en nu hebben we er 14 zitten en nog 10 eieren in de broedmachine.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met de baby’s! Goed idee om veel tv te kijken, nu Johannes zo ziek is. Jullie maken het samen gezellig, ondanks alle beperkingen. Dat doen wij ook altijd, genieten van kleine dingen. Goede zondag! Ik bel je morgen, ben vandaag veel te moe.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.