Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29aug/081

De auto is weer terug

Vrijdag 29 augustus
Vroeg opgestaan want Sjoerd kwam vandaag en na vandaag is hij 6 weken afwezig, zal saai en stil zijn en boel werk voor ons zelf.
Hij gaat lekker naar zijn dochter en het gezin in Frankrijk, dus veel plezier en tot snel weer.
We hebben even lekker bij gekletst en ik heb met hem afgesproken dat ik voor hem prijsvragen ga invullen in zijn afwezigheid eens kijken wat ik hem kan bezorgen ha ha, hij is altijd erg geinteresseerd om mij te helpen met stemmen en met wat ik doe en win.
Toen Sjoerd wegging heb ik de dieren gedaan en vervolgens in mijn rolstoel naar de HA, ik moest even een prik halen.
Erg fijn dat ik al op de een heen weg in de problemen kwam, rolstoel was opeens bijna leeg, stomme accu’s en dus moest ik een taxi bellen en tja aangepast vervoer, subsidie en dus minstens een uur wachten.
Gelukkig was het lekker weer en kwamen er wat bekende langs lopen en ik heb zitten sms’en en met Johannes gebeld, tja je moet wat als je ergens zo staat te nietsen in de zon.
Na precies 1 uur kwam de taxi en op naar huis, zo gaat je tijd wel erg snel en ik baalde want nu was ik niet thuis toen San belde en dat was ik wel geweest als ik gewoon een werkende rolstoel had gereden, maar okay is gebeurt zal volgende week eens kijken wat er gebeurt als ik ga rijden en anders wil ik echt nieuwe accu’s want dit is niets.
Thuis eerst aan de lunch en toen belde Natasja even zitten kletsen en Monique nog even geprobeerd te bellen maar ik denk dat die de kids uit school was halen, helaas.
De dierenarts nam contact op over Pablo en we stellen de castratie toch nog even uit ze wil eerst even kijken of er geen blaasontsteking is of iets anders dat dit gedrag vertoont, want hij is eigenlijk aan de jonge kant voor dit ras om nu al geholpen te worden en echt pijn heeft hij niet volgens ons hij zeurt gewoon graag en luidruchtig ha ha.
Het plassen kan dan meerdere oorzaken hebben en als het om mannelijkheid gaat zou hij sproeien en niet netjes gaan zitten dus we kijken het nog even aan.
Vervolgens naar de auto weer gaan ophalen en is weer zo goed als nieuw en ze hebben hem ook mooi gewassen, dus blinkt ook weer.
Thuis gekomen eten gekookt en sinds lange tijd weer eens echt staan kokkerellen en het was lekker.
Na het eten kopje koffie en toen zijn we een rondje gaan lopen langs de sloot door park naar huis en ik ben nog even naar de container doorgelopen om iets weg te brengen terwijl Johannes de spullen in de auto terug legde.
Kortom wel aardig wat gewandeld, vandaag kleine 20 minuten das voor mij erg veel qua afstand niet maar het constant lopen is veel ook al is het slakkengang.
Ik hoop dat als ik lang genoeg blijf lopen elke dag een rondje niet te lang maar gewoon het parkje door of langs de sloot dat ik misschien vanzelf toch beter ga lopen, tijd zal het leren.
Ik vond het vandaag erg lekker zonnetje scheen beetje en het was rustig dus met zijn tweetjes aan de wandel.
Thuis begon Popstars en dat gekeken en toen nog even op forum en internet en nu is het weer bedtijd.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Goed dat je aan het lopen “geslagen” bent. Ik ben niet medisch onderlegd ,maar bewegen is volgens mij altijd goed.
    De kunst is alleen om het vol te houden ! Mijn goede voornemens om meer te bewegen stranden vaak na een tijdje.
    Succes verder !

    groetjes Marian


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.