Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26aug/081

Johannes heeft de Ziekte van Pfeiffer.

Dinsdag 26 augustus
Vandaag vroeg op en het begon niet fijn want Sjoerd belde op, hij was ziek en dus kon hij niet komen, Sjoerd Beterschap en hopelijk morgen weer over!
We begonnen vandaag met een ritje naar de schade expert, eerst even tanken en toen de auto afgeleverd om de schade te laten herstellen, duurt ongeveer een weekje.
we hebben uiteraard vervangend vervoer een Opel Miriva, best leuk autootje maar voor mij een ramp de instap is met behoorlijk hoge of juiste lage instap en dat is voor mij groot probleem.
Daarom hebben wij ook een Renault die heeft een instap zonder drempel en is gelijkvloers, maar goed eenmaal erin kom je oog in oog met je omvang is de gordel veel te kort, helaas pindakaas dan zonder gordel, het is wel mooie auto om te zien....

Toen thuis gekomen ben ik zelf maar gaan stoffen, zuigen en dweilen, Johannes heeft de stoom reiniger van boven gehaald en zo kon ik de wc makkelijk schoon maken.
Tijd om de HA te bellen en de bloed uitslagen op te vragen, nou die was er Johannes heeft de Ziekte van Pfeiffer.
Aan de ene kant baal je maar de andere kant blij te weten wat he tis en okay er is niets tegen te doen, alleen uitrusten en goed naar je lichaam luisteren, de ziekte duurt van paar dagen tot wel 6 weken en dan komt de vermoeidheid er achteraan en die kan wel 2-3 maanden aanhouden is per persoon verschillend.
Johannes voelde zich vandaag zwaar beroerd van alleen de auto wegbrengen al en de HA zei als dit volgende week nog zo is moeten we maar eens langskomen eind volgende week.
In de middag de diertjes verzorgd en wat mensen gebeld Monique en San en even bij gekletst, helaas gaat het met San niet zo lekker en Monique moet komende week ook voor opname naar het ziekenhuis.
Johannes en ik hebben een wandelingetje gemaakt, ik met de rollator, door het parkje naast ons huis, klein parkje en ik deed er 10 minuten over om rond te lopen.
Ik wil dat elke dag gaan doen om te kijken of ik zo mezelf kan trainen tot meer lopen, we zullen zien of dit goed gaat of juist averechts uitpakt.
Daarna eten gemaakt en na het eten viel ik spontaan in slaap.
Na mijn dutje was groot deel van de avond al om en nog even op de internet rondgehangen en nu een logje en dan bed in, morgen weer een dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat erg dat Johannes de ziekte van Pfeiffer heeft. Ik hoop dat hij er snel van herstelt. Ik heb het vroeger ook gehad. Zo moe zijn, dat is vreselijk. Johannes heel veel sterkte en beterschap!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.