Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22aug/081

Geen bloeduitslagen

Donderdag 21 augustus
Vandaag niet veel gedaan wat in huis gerommeld en op de pc gezeten.Ik heb met de Gameboy en Nintendo DS gespeeld en ook heel even op de Wii.
San werd vandaag geopereerd en ik kreeg al snel een sms dat ze weer wakker was en ik hoop dat alles nu beter zal gaan.
San sterkte ook voor je mannetje.
Johannes en ik hebben samen de film 10.000 BC gekeken en dat is een erg mooie film, raad ik anderen echt aan te kijken.
Verder heb ik het boek weg van Lila geschreven door Patrick van Rhijn uit, schitterend boek en Marco bedankt voor het lenen hij komt zsm je kant weer op.
Ik kijk uit naar deel twee en volgens de schrijver komt die uit ergens begin volgend jaar.
Verder kwam er iemand in mijn hyves, Irma mijn verpleegkundige uit Rotterdam en dat vind ik erg leuk, zo kunnen we gezellig contact houden en aanstaande maandag moet ik weer en dan zal ik haar even gaan opzoeken.

Vrijdag 22 augustus
We stonden al vroeg op het is weer vrijdag en dan komt Sjoerd en dus schoon huisje en en lekker gezellig gekletst met hem.
Ik heb de HA gebeld maar ik moest in de middag terug bellen en toen ik dat deed was die uitslag niet bekend, wel die van zijn witte bloedlichaampjes die moeten tussen de 4-10 zitten en hij zit nu op 17 en dat geeft aan dat er nog steeds een virale infectie actief is.
Vorige keer prikken (4-8) was de waarde ervan 16 dus het verschil is niet noemenswaardig.
Pfeiffer en nog wat uitslagen zijn er pas dinsdag denken ze dus dan weer bellen.
San stuurde smsje dat ze telefoon had en of ik wilde bellen en dat wilde ik wel en het gaat helaas neit zoals ze hoopte ze is nog goed ziek en de problemen waarvoor ze ging zijn er ook nog, hopelijk komt er een oplossing voor.
San en Maup we zijn in gedachte bij jullie hoor en we blijven duimen en hopen.
Verder heeft Johannes gesproken met de mesnen waar hij voor werkt (klant) en ze regelen nu een laptop voor hem zodat hij vanaf huis met goede uurtjes wel bij zijn mail kan en wat werk kan gaan verrichten.
Johannes is er blij mee en kan dan als hij zich goed voelt lekker zijn werk oppakken, hij werkt graag en het project loopt nu ook gewoon door en dit is dus een goede oplossing voor iedereen.
Vandaag had hij trouwens slechte dag veel slapen en niet lekker voelen.
Ik kreeg een pakje bij de post van Karin, dat is een Freak ze stuurde zomaar omdat ze het leuk vond een heel lief klein boekje met 191 teksten voer katten en die zijn echt super.
Karin ik vind dit heel lief van je en zal zeker genieten van de teksten, Bedankt!
Verder heb ik neit veel te melden vandaag ik ga zo lekker naar Popstars kijken end an bed in ...............

Tot slot een tekst uit het kattenboekje:

“Ik zeg altijd maar : een hond is proza ; een kat is pure poëzie”
(Jean Burden)

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuk kado, erg lief van Karin.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.