Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16aug/082

Een goede en eigen bloeddrukmeter

Zaterdag 16 augustus
Vandaag ook weer nette tijd op, even voor 9 uur en lekker rustig de dag begonnen met ontbijt en koffie.
Jop mijn verpleegkundige bij het infuus belde nog even op om te kijken hoe het nu ging na alle toestanden van afgelopen donderdag, ik vond dit erg prettig.
Rond half 11 kregen we visite Natasja, Michiel en kleine Kevin, Natasja is een Freak en zo heb ik haar leren kennen in het prijsvragen-freaks forum.
Na mailen, msn en telefoon kwam nu een ontmoeting en ze moesten toevallig in de stad zijn en kwamen daarome ven koffie drinken.
Ze namen een groot kado mee, een rietenmand met daarin 4 hele mooie fotolijstjes twee met onze nieuwe kanjer Pablo en Smockey erin en twee met een mooi gedichtje en foto's van Blacky en Siprie, de dames die we begin dit jaar moesten laten inslapen.
We zijn er erg blij mee Natasja erg leuk gedaan en een heel mooi gedichtje en ze zullen een mooi plekje gaan krijgen in ons huis.
We hebben gezellig zittenkletsen en ook even in de tuin gezeten, roken bij een 14 maanden oude knul kun je niet maken dus de tuin met zijn allen in en dan kan het wel en het was ook erg lekker weer.
Na een uurtje gingen zij weg hun bezoek ophalen op het station.
Vervolgens heb ik heel even met de buuf staan kletsen buiten en dat was ook gezellig.
Johannes had eht alweer gehad en ging even liggen.
De post bracht onze spullen heerlijk pakjes, ook al zijn dit geen prijzen ik ben er wel blijmee en de postbode vroeg: “Heeft u een bedrijf of zo, ik kom hier bijna dagelijks met pakjes”
We moesten erom lachen, maar het klopt wel wekelijks wordt er voer bezorgd voor de reptielen ( krekels, wormpjes, sprinkhanen) en de prijzen en ik regel veel via internet en dat wordt dan ook bezorgd dus tja de postbode heeft veel werk aan ons.
Dit keer kwam onze bloeddrukmeter, een heel mooi apparaat en daarmee kunnen we nu zelf onze bloeddruk goed in de gaten houden en ik ben er erg blij mee.
Ik heb er ook meteen een grote band bij besteld want tja ik heb erg dikke bovenarmen en dat afknellen vind ik toch niets en nu heb ik een perfect passende band.
Microlife BPA100Plus
Eind van de middag zijn we even naar de AH geweest, want gisteren was ik wat vergeten zoals brood en wc papier en tja die dingen wil ik altijd wel goed in huis hebben en zeker niet misgrijpen, dus hupsakee.
Wederom was dit korte winkel uitstapje teveel voor Johannes, shitzooi hoor en je wordt er ook knap onzeker van, gelukkig kan hij maandag weer bloedprikken en hopen we dat dat meer duidelijkheid zal gaan geven.
Lekker samen een maaltijdsalade gegeten en tv zitten kijken, Dr. Dolittle 2 was op tv en dat is een leuke film daarvoor hebben The Bear gekeken en dat was een mooie maar zielige film en ook best wel hard om te zien af en toe.
Daarna heb ik wat gerommeld, ik heb nieuwe printjes gemaakt om mijn voordeur op te vrolijken en een tekst voor iedereen die aanbelt: “Drukt U goed op mijn bel wacht dan AUB wel, want ik ben niet zo snel!!” en dat helpt wel, men wacht nu wel wat geduldiger en dat houdt in dat het doel is geslaagd.
Verder hangt er een poster met Wilders op mijn deur en door de zon verkleuren die en dus nu opnieuw gemaakt en netjes in plastic gemaakt met een lamineerapparaat.

Tegen 11 uur ben ik even naar de maansverduistering gaan kijken, was duidelijk te zien erg mooi en appart om te zien.
Nu is het alweer tegen 12 uur en ik ga zorgen dat ik nu snel onder de douche kom en in mijn bed, gelukkig is het morgen zondag en kunnen we wel wat uitslapen en we krijgen bezoek, maar daarover schrijf ik morgen wel.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat leuk dat Natasja en haar man en zoontje op visite kwamen en lief dat ze een kado meebrachten. Balen dat Jo steeds niet lekker wordt. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt, want dit is toch niet normaal.

    Fijne zondag!

  2. We vonden het erug gezellie 😀

    We hebben genoten van jullie ‘dierentuin’, wat een mooie beestjes om te zien. En met pablo en smockey had Melvin veel plezier vooral met de bal 😉

    S6 maandag voor Johannes, hopelijk vinden ze wat zodat ze er wat tegen kunnen geve, zo kwakelen is ook niet leuk

    En we hebben het graag gedaan die fotolijstjes, jullie hebben na alle narigheid wel wat leuks verdiend


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.