Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14aug/081

Het leek even of ik de rode hond had……

Donderdag 14 augustus
Vandaag vroeg op want het is weer zover, thuis infuus en Jop komt dus tegen half 9 - 9 uur.
Ik was al helemaal blij toen het prikken in een keer goed ging, zat ondertussen beetje op de pc en beetje met Jop te kletsen.
Toen we op de hoogste stand aankwamen kreeg ik zoals altijd jeuk maar daar hield het dit keer niet op ik kreeg kleine bultjes en overal kreeg ik grote rode vlekken.
Ik wist echt niet wat ik zag leek wel een kind met de rode hond pffff, ik was er even helemaal beduusd van.
Jop nam contact op met Rotterdam en na een half uur opnieuw proberen, maar toen ging et fout het vat was lek en toen hij ter controle wat wilde doorspoelen vloog mijn arm in de fik heftige pijnen en kortom tranen en helemaal fout, meteen haalde Jop de naald eruit.
Waarschijnlijk doordat het vat boven mijn spier lag en ik gewoon lekker op de pc bezig was is het langzaam door het vat heengegaan en kreeg ik infuus buiten het vat in mij arm en daardoor dus al deze vlekken.
Door min vingers te bewegen en gebruiken drukte de spier dus aan de onderkant tegen het vat.
Gelukkig trokken de vlekken snel weg, de jeuk duurde langer en inmiddels is alles weg.
Jop heeft toen met veel moeite opnieuw kunnen aanprikken en dat was bij de 4e keer raak en toen op een lagere stand weer begonnen en vervolgens alles afgemaakt op gebruikelijke stand.
Na het infuus was ik doodmoe, misselijk en ik heb een behoorlijk zere arm en pols.
Jop is snel naar de volgende klant gegaan en ik ben wat gaan eten en daar knapte ik wel iets van op, maar ik ben uiteraard erg moe en de volgende keer zullen we dus gewoon rustig stil gaan zitten tijdens het infuus om deze ongein te voorkomen.
Nu is het alweer na 3 uur en ik ga rustig de middag uitzitten en ik ga vroeg naar bed vanavond.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Dat is vervelend. Volgende keer rustig aan doen, dan gaat het vast beter. Fijn weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.