Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11aug/081

Pablo de “praatkat”

Maandag 11 Augustus
Vandaag waren we laat op en de nacht was een ramp, na een uurtje slapen schoot ik wakker uit een niet al te vrolijke droom, verder veel wakker geweest en dus meteen laat op het was al half 10.
Johannes is nog steeds in de ziektewet en heel erg moe, vandaag merkte we dat een telefoon gesprek al erg vermoeiend is en even een plant opbinden ook en meteen waren daar de duizelingen ook en erger dan voorheen.
Tegen de middag is Johannes doodop en valt in slaap en weg is de middag.
We hebben de HA gebeld, maar de arts assistent kon ons niet helpen en morgen neemt de HA zelf telefonisch contact op, er moet wat gebeuren, want als dit met de oren te maken heeft weten we dat pas op mijn verjaardag, maar bij ons groeit de twijfel of het wel met de oren te maken heeft ........kortom wordt vervolgd.
Ik heb eindelijk weer een telefoon dagje gehad, ik heb mensen verwaarloosd met bellen de afgelopen 2 weken en die heb ik nu eindelijk weer gebeld en ook gesproken.
Monique had ik wel een paar gebeld maar die was werken en nu was ze thuis en hebben we fijn weer eens gepraat, dat was gezellig.
Mijn moeder ook weer even gesproken en dankzij het stomme gedoe met Orange moest ik haar mobiel gaan bellen, want tja haar gewone telefoon ligt er voor de verandering al weer weken lang uit, maar het was wel prettig om haar even te spreken en bij te kletsen.
Ik ga niet veel weg momenteel en zie haar dus ook niet veel ik heb even geen zin om dingen te doen en te ondernemen, maar dat komt wel weer.
Daarna even mijn broertje gesproken en die komt deze week nog even ergens langs.
San liet me via sms weten dat de uitslag van haar mannetje goed was en dat was heel goed nieuws en zijn wij ook heel erg blij om, gefeliciteerd ermee!
Met de dieren gaat alles prima, ze groeien hard en goed en we hebben er veel plezier van.
Pablo heeft een praat periode en loopt heel veel en hard te mauwen in de tuin en in huis ook midden in de nacht das minder maar ik heb ook geen idee wat en waarom.
Soms vind ik het irritant maar ik vind het ook wel grappig, ik denk dat hij de hond van de buren roept, die vaak op balkon zit te piepen enzo naar de kat en dan mauwen deze twee gezellig naar de hond (Jack Russel) terug en dat klinkt heel leuk en ziet er schattig uit zal het eens filmen.
Maar goed Pablo is verder vrolijk en loopt altijd met staart omhoog, en dat is een hele mooie pluim al en die van Smockey is ook al super mooi, dus het zal wel goed zijn.
Ik zou graag weten in mensentaal wat hij dan allemaal zegt, maar helaas....het blijft bij een gezellig kat die gewoon veel mauwt en reageert op ons als wij praten end as best leuk.
Nou verder even geen nieuws en het is bedtijd dus slaap lekker allemaal en morgen weer gezond op.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. heeft Johannes niets aan zijn evenwichtsoorgaan (ontsteking?)
    in iedergeval sterkte! en beterschap!

    groetjes Nicole


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.