Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9aug/081

Freaks-4-Freaks

Zaterdag 9 Augustus
Vanmorgen werden we wakker gebeld, door een bloemist die voor ons een heel mooi boeket had.......... een ongelofelijk groot en mooi boeket.

Vol verbazing zag ik dat de bloemen van een van de Freaks afkomstig waren en meteen wist ik hoe en waarom deze bloemen hier vandaag kwamen.
Hartelijk bedankt voor dit super mooie boeket, dat de komende week als een echt “zonnetje” zal stralen op het tafeltje naast de bank.
Naast deze lieve Freak wil ik alle Freaks bedanken voor hun mails, pb’s, reacties en telefoontjes.

Voor de niet Freaks onder de lezers, Freaks zijn de leden van ons eigen Prijsvragen-Freaks.com Forum.
We zijn daar hoofdzakelijk bezig om Samen prijsvragen, wedstrijden op te zoeken, op te lossen en uiteraard te winnen. Er zijn gemiddeld in ons forum zo’n 1250 leden, soms meer en soms wat minder het wisselt nog wel eens, mensen komen en gaan.
Van al die leden is er een groep die heel erg actief is en je leert elkaar best wel kennen als je dagelijks zo met elkaar bezig bent.
Volgend jaar -14 Februari 2009 - zullen we ons 5 jarige jubileum gaan vieren!
Inmiddels is de crew uitgegroeid tot 12 man exclusief Johannes en ikzelf!
Het is een goedlopend forum, het is gezellig en de Freaks winnen mooie prijzen en delen lief en leed met elkaar onder de noemer Freaks-4-Freaks.

Zoals altijd is het normaal dat waar veel mensen samen komen er ook wel eens minder leuke dingen gebeuren.
Mensen hebben allemaal een eigen mening, een eigen denkwijze en soms botst dit dan en dit jaar is dat al een aantal keer gebeurt en over het algemeen wordt dat netjes opgelost.
Deze week was er weer zoiets.......maar een oplossing kwam er niet men begon een eigen forum en dat mag, maar het is niet leuk als men het achter je rug om doet met jouw ideeën, indeling en deel van onze inhoud.
Vervolgens melde een van deze mensen zich onder een tweede naam bij ons aan om nog even voor wat onrust te zorgen en het eindigde erin dat wij besloten de groep van 4 te verwijderen uit ons forum.
Dit tot onvrede van de personen en daarop volgde natuurlijk een paar boze mails en een hoop onrust.
Inmiddels is de rust weergekeerd en zijn de Freaks weer druk bezig met de prijsvragen, daar waar het in het forum om gaat.

Het bloemetje, de mails, pb’s, reacties en telefoontjes waren een hart onder de riem aan het adres van Johannes en mij.
Wij bedanken iedereen voor lieve woorden en steun en gaan gewoon volle kracht vooruit!

Ik sluit dit logje met een mooie spreuk:
Je maakt jezelf niet WIT, door een ander ZWART te maken!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooie bloemen, erg lief van de freak die ze gestuurd heeft. Fijn dat jullie zoveel steun krijgen, samen staan we sterk!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.