Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8aug/081

Olympische Zomer Spelen Beijing!

Donderdag 7 augustus
Weinig te melden vandaag was een rustige dag en er is weer een Luipaard gekko geboren.

Vrijdag 8 Augustus
Vandaag is het 8-8-2008, hele mooie datum veel mensen zullen vandaag trouwen en het is ook mooie datum als je vandaag 88 jaar wordt of als je kindje wordt geboren, toch gaat mijn voorkeur dan ui naar 20-08-2008 die is nog mooier.
Vroeg opgestaan, Sjoerd kwam weer lekker huisje doen.
Johannes moest naar de KNO arts en dat liep echt dik uit, we moesten 45 minuten wachten en toen was hij pas aan de beurt.
De arts heeft hem nagekeken en liet weten een gehoortest nodig te vinden om een oordeel te kunnen geven, dus veel schieten we er nu even niet mee op.
De test kan pas op 3 september en op mijn verjaardag (22-9) krijgen we dan van de arts de uitslag.
Johannes wil eigenlijk wel erg graag weer werken, maar het autorijden breekt hem nu wel op als hij niet goed wordt op weg naar Rotterdam dan sta je dus wel mooi langs de weg.........en hij voelt zich nog niet goed dus.
Ondanks dat hij nu nachten maakt van 9 - 10 uur blijft hij moe en de duizelingen blijven ook komen.
In de middag ben ik even naar de winkel gegaan en Johannes ging mee, maar werd in de winkel niet lekker, snel de laatste dingen gepakt en betaald en op naar huis.
Eenmaal thuis rustig zitten en toch maar gekeken naar de opening van de Olympische Spelen en langzaam knapte Johannes weer op, wat de oorzaak is geen idee.
Ik was niet van plan naar de Miljarden kostende opening te kijken van de Olympische spelen door al dat gedoe met de provincie die China onder druk houdt, Tibet en de mensenrechten en tjee had wat van dit geld besteed aan je volk dan was de ellende al half zo erg, maar goed toch gekeken en vond het wel een mooie opening.
Maar ik blijf het schandalig vinden dat mensen hun huis kwijt zijn en niet een fatsoenlijk huis terug hebben gekregen!
In de avond wat tv gekeken en we zijn lekker op tijd naar bed gegaan.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen dat Jo niet opknapt. Erg dat het nog zo lang moet duren voordat jullie meer weten. Sterkte ermee en nog een fijn weekend.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.