Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6aug/081

Johannes heeft een virale infectie

Dinsdag 5 Augustus
Vandaag kwam Sjoerd en die maakte lekker het huisje schoon, we dronken samen koffie en kletsen wat.
Johannes heeft zich vandaag toch maar ziek gemeld bij zijn werk, het gaat gewoon niet zoals hij wil.
Ik heb het ziekenhuis in Emmeloord maar eens gebeld of het niet wat sneller kan en jawel aanstaande donderdag, maar toen ik Lelystad weer belde om af te melden bleek ik hier ook wel eerder te kunnen vrijdag aanstaande.
Dat laatste gedaan, ik snap nog steeds niet en hoe en wat maar zal wel aan mij liggen,m in ieder geval gaan we vrijdagmorgen naar de KNO arts.
We houden ons verder erg rustig hier, hebben een filmpje gekeken en in de middag kwam er een monteur voor de vaatwasser die het niet meer deed.
Gelukkig viel dat mee en was het zo opgelost, er was iets met het print plaatje en dus nu kunnen we weer fijn wassen en geen afwas met de hand meer.
Na het eten wat tv gekeken en gaan douchen en ik lag om 21.30 uur op bed, beide moe en veel slaap nodig dus ook maar aangepast en vroeger naar bed.

Woensdag 6 Augustus
Ik had de wekker om half 9 gezet en kwam er iets later uit, goed geslapen vannacht en Johannes gelukkig ook.
Ondanks dat Johannes niet werkt willen we toch redelijk op tijd blijven opstaan vanwege ritme en dit was al wat later dan normaal.
De post kwam....”Otto” de postbode kreeg het er niet allemaal in en Johannes deed de deur open en toen gebeurde iets wat ik niet wil begrijpen.
Eerst beweert deze fijne jongen Otto dat we gisteren niet thuis waren en dat hij daarom nu het pakje niet bij zich had maar wel alvast een geschreven briefje dat er een pakje was voor ons dat niet in de bus paste.
Blijkbaar was hij niet van plan de gok te wagen of wij thuis waren en loog even fijn over gisteren, want we waren thuis en dan nog had ik gisteren al een briefje moeten hebbend at het vandaag weer kwam, maar goed de post bezorging van tegenwoordig is niet alles meer.
Ik heb geen idee waar het pakje van is of hoe groot en ga dus ook niet met mijn rolstoel naar de stad om te kijken of ik het wel kan meenemen tenslotte had Otto het dienen aan te bieden en ik ga zijn werk echt niet doen.
Na wat heen en weer gebeld en wat klachten die genoteerd zijn kreeg ik eindelijk de persoon die wel kon regelen wat al die anderen niet konden, men gaat vandaag of morgen het pakketje opnieuw aanbieden, we zullen zien.
Het is echt triest gesteld met de service en dienstverlening van TNT post, of moet ik zeggen TPG Post daar is het briefje dus van.......vast goedkoop voor TNT al die oude briefjes die ze nog steeds gebruiken.
In middag belde ik de Huisarts voor onze bloed uitslagen, de mijn zijn goed mijn schildklier doet het weer zoals het moet met deze instelling van pillen, dus ik ben blij hiermee.
Johannes zijn bloed was niet in orde hij heeft een virale infectie, met rust en geduld met dat vanzelf uit zijn lichaam gaan, duurt een week tot 10 dagen dus we gaan het zien.
Het is geen griep maar je kan dit soort infecties er wel mee vergelijken en het enige wat je kan doen is rust en goed gezond eten.
Als hij zich volgende week niet beter voelt dan moeten we terug komen bij de Huisarts.
We hebben nog wat tv gekeken en nu ga ik eten maken, eten en dan douchen en weer vroeg naar bed.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen dat Johannes een virusinfectie heeft. Hopelijk herstelt hij snel. Fijn dat hij deze week toch bij de KNO arts terecht kan. Goed om te lezen dat je schildklierfunctie goed is. Jammer van die rare postbode, hopelijk ontvang je het pakket(je) snel. Beterschap en sterkte!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.