KNO arts heeft pas eind september plek……

Maandag 4 augustus
Vandaag moesten we al vroeg bij de huisarts zijn, zelf moest ik vanwege mijn schildklier en ik moet uiteraard daarna bloed prikken.
Johannes heeft problemen met zijn oren suizen, piepen en het idee dat ze verstopt zijn, verder heeft hij last van duizelingen, af en toe koorts en hij is erg moe.
Johannes zijn oren waren wel okay maar ze wilde toch dat hij naar de KNO arts gaat voor uitgebreider onderzoek, hij moest ook wat bloed prikken.
Meteen maar doorgereden naar het Ziekenhuis en tjonge wat een gedoe zeg, Johannes kan pas 17 september terecht, das wel erg lang maar okay is niet anders.
Samen gezellig naar het lab voor het prikken en toen naar huis en dan is het gewoon alweer 10 uur en ben je dus ruim 2 uur verder.
Johannes is toen gaan werken vanuit huis en viel tussen de middag in slaap nou ja is zijn lunch pauze en was weer erg duizelig.
In de middag is hij gewoon door gegaan met werken en na het werk zijn we lekker al gaan douchen en eten maken.
We kijken nu nog wat tv en gaan dan extreem vroeg slapen, in de hoop dat we ons beide morgen beter voelen.
Het is erg saai momenteel het enige wat ik kan melden is dat we moe en niet lekker zijn, maar helaas ook dat hoort bij het leven.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 Responses to KNO arts heeft pas eind september plek……

  1. Coby schreef:

    Johannes kan wel de ziekte van ménière hebben Monique,
    een kennis van mij heeft het ook, ze was steeds duizelig moe en misselijk.
    Sterkte voor jullie hoor groetjes Coby

  2. San schreef:

    Balen dat het zo lang duurt voordat hij bij de KNO terecht kan! Hopelijk geeft het bloed snel duidelijkheid. Sterkte en beterschap.

Geef een reactie