Warm, Moe, Koeler, Moe, niet lekker veel rust

Vrijdag 1 Augustus
Johannes werkte thuis dus scheelt weer een uurtje met opstaan, hij voelt zich nog steeds niet echt goed, maar werken wil dus wordt er gewerkt.
Sjoerd kwam uiteraard vandaag weer schoonmaken en kletsen.
Ik heb de beestjes verzorgd en doe kalm aan, vandaag heb ik heel doorlopend van het forum doorgelopen schiet nu lekker op met inhalen.
Johannes heeft de middag maar vrij genomen voelde zich niet lekker en ging slapen.
We zijn even naar de winkels geweest en verder wat tv gekeken.
Kalm aan en rustig het weekend voorbij laten gaan en dan zien we wel weer.

Zaterdag 2 Augustus
Gelukkig de temperatuur zakt en is gezakt en het waait nu wat.
Ook vandaag lekker druk aan het inhalen in het forum en verder doen we weinig.
We zijn naar de Terariumwinkel Aquarana geweest en hebben afgesproken dat ook de laatste Baardagaam jongen zijn hun vakantie naar hun gaan, dat is rond mijn verjaardag.
Ook onze Luipaardgekko babies kunnen we daar heen brengen dus dat is wel fijn, inmiddels zijn er 7 en hebben we nog 13 eieren en nog wat eieren op komst.
Nog even langs AH en toen naar huis, lekker relaxed voor de buis, bij de pc.
We hebben een netwerk hier bij de pcs op een gigabyte en dus nu ook de betere kabels ervoor besteld, dit netwerk is nu 10 keer sneller dan voorheen heerlijk.
We hebben beide onze rust nodig dat blijkt en is logisch als je je niet fit voelt.
Het slapen gaat nu al beter minder warm en dat is ok erg prettig.

Zondag 3 Augustus
De slaapkoppen werden pas wakker tegen het middaguur, erg hoor maar goed halve nacht beide lopen spoken, niet slapen , dromen en warm hebben kortom choas dus met zijn tweetjes.
Verder vandaag rust en niets meer….kalm wakker worden en we hebben wel uiteraard de aquaria verzorgd en alle beesten want dat moet gewoon en nu lekker bij de pc zo meteen een filmpje kijken en rustig aan de zondag uit zitten.
Volgende week komt de buurvrouw van Johannes zijn moeder (moeder is overleden) op visite hier met nog een andere buurvrouw die daar woont.
De oude buurvrouw spreken we vaak nog ze verzorgd de 2 katers van Johannes zijn moeder en daar zijn wij heel erg blij mee.
Ik heb er wel zin in haar weer eens te zien, meestal gaan we vaker even die kant op maar nu komt het er steeds niet van en dus komen ze nu hierheen, want ze wil heel graag onze twee nieuwe kanjers ontmoeten.
Pablo en Smockey heeft ze nog nooit gezien en ze is heel benieuwd, dus leuk vooruitzicht volgend weekend.
Zo verder niet veel meer te melden, we zijn moe, slapen beide veel en doen kalm aan, het is even saai maar wel noodzakelijk blijkbaar.

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Warm, Moe, Koeler, Moe, niet lekker veel rust

  1. San schreef:

    Rustig aan, jullie kunnen helaas niet anders. Net als wij. Hopelijk gaat het snel weer wat beter met jullie.

Geef een reactie