Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31jul/081

Smockey zijn lekker slaapmandje

Donderdag 31 juli
Zo vandaag begon weer na een nacht die super warm, klam en benauwd was en dus neit zo best geslapen.
We zijn op tijd opgestaan, Johannes werkt thuis hij voelt zich nog steeds niet goed, maar kan wel gewoon werken zolang hij niet hoeft te rijden.
Ik kreeg vandaag weer een thuisinfuus en Tine de vervangster van Jop prikte me in 3 keer dus viel heel erg mee.
Het infuus liep goed, zat lekker bij de pc en we kletsten wat en vermaakte ons wel.
Ondertussen kwam de monteur van mijn beademingsapparatuur en die ging gewoon zijn werk doen,.
De mevrouw van het beademingcentrum kwam kennis maken zij zal mijn begeleidster en contactpersoon zijn, leuke vrouw.
Het infuus zat er er snel en goed in en dus had ik groot deel van de middag voor mezelf.
Het is weer vies weer en ik ben het echt zat, mijn lijf is op , ben moe en heb een goede nacht slaap nodig en gewone zomerse temperaturen.
Ik ben even gaan liggen en toen zijn we even naar de winkels geweest Blokker en de Ah en snel weer terug.
We aten samen en beide hebben last van de warmte, keken gezellig wat tv.
Smockey heeft net als Pablo zo zijn lievelingsplekje om te slapen, daar waar Pablo kiest voor mijn rolstoel kiest Smockey voor het mandje waar hun speeltjes altijd in liggen.
Het zijn net honden je ruimt het op en ze halen alles eruit en gooien het overal en nergens neer.
Ja precies en ook hier een leuke foto van Smockey

Lief hè, helemaal opgerold en toen werd hij wakker van mij.........
Vandaag belde eindelijk de meneer van de belastingdienst terug, ongelofelijk het was al 10 keer beloofd sinds begin dit jaar en nu belde er zowaar iemand en nog mooier is ik heb voledig gelijk, jammer dat je niets aan hebt dat te horen over de telefoon, want elke keer als ik zelf belde hoorde ik dat ook en toch kwamen de aanmaningen, dreigementen van deurwaarders en tja die komen nog steeds...........maar volgens deze menneer is eht nu binnen 6 weken opgelost.
Ik ga het zien ik kijk er naar uit, bijna 2 jaar gerouwd en nog steeds gezeur met hun das niet gezond zou ik denken, maar goed we hopend at het nu echt is opgelost en dat ze nu wakker zullen blijven, want het is tenslotte hun fout en niet die van mij.
Ondanks dat zij het fout hebben gedaan zit ik er mooi mee.......2 jaar lang al en nu moet het stoppen.

Ik wil als laatste vandaag nog even een dikke knuffel uitdelen voor San & Maup en ze alten weten dat ik aan ze denk in deze moeilijke dagen.......we tellen ook af hier nog 9,5 dag en we hopen dan op een feestje voor jullie!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuke foto’s weer! Het is nu niet meer zo warm, hopelijk kun je dan weer beter slapen. Fijn dat het thuisinfuus snel liep en dat je een aardige contactpersoon hebt voor de beademingsapparatuur. Lief dat je ons een dikke knuffel geeft…..hier is er 1 terug. Fijn weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.