Warm, Beanuawd, Klam gewoon geen lekker weer

Maandag 28 juli
Vannacht slecht geslapen, onweer, warm benauwd en dan duurt een nacht opeens wel lang hoor.
Het is vandaag erg benauwd weer en voor mij veel te warm, dus kalm aan.
Marjan kwam gezellig op de koffie en we hebben lekker zitten kletsen.
Dieren gedaan en wat op internet rond gehangen en ik ben heel druk geweest met alles uit te zoeken voor de Belastingdienst, ik ben die mensen daar zo zat maar goed heb dus alle info opgezocht 2 jaar alle afschriften uitgeplozen en al hun geld opgeteld en uitgewerkt in heel duidelijk overzicht zodat ze in een oogopslag kunnen zien dat ik niet ga betalen en waarom ik dat niet ga doen.
Vervolgens een zeer duidelijke brief geschreven en morgen gaat de zooi op de bus en hopelijk is het dan nu eindelijk opgelost.
Ben in de middag even bij buuf Ria op de koffie gegaan, Saskia haar nichtje was er ook en we dronken een kopje koffie, even naar de video gekeken maar dat probleem is nu opgelost en wat op de pc gedaan…..daarna ben ik weer naar huis gegaan.
Ik heb wat tv gekeken, beetje geslapen en doe verder niets veel te warm.
Johannes kwam thuis en het eten was klaar, das ramp eten koken met deze hitte maar okay lekker voor de buis gaan zitten en kalm aan.
Om 2300 uur was het buiten nog steeds 26 graden pfff en benauwd en de paar regendruppels die vielen brachten geen verkoeling, wordt dus zeer zwoele nacht, eerder benauwd en klam.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Warm, Beanuawd, Klam gewoon geen lekker weer

  1. San schreef:

    Gezellig zo, met de buufjes. Jammer dat de belastingdienst zo moeilijk doet. Kost je teveel tijd en energie en dat is zonde. Sterkte ermee. Leuk dat de maanvissen jongen hebben!

Geef een reactie