Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jul/081

Tandarts

Dinsdag 22 juli
Zo weer een nacht met weinig slaap, wat zal ik lekker slapen komende nacht.Sjoerd kwam en maakt schoon nadat we gezellig hadden bij gekletst, ik was niet echt gezellig stond stijf van de zenuwen zoals altijd.
Ik wordt moe van mezelf dat het zo is, maar het is gewoon zo en waar de angst vandaan komt geen idee, ik heb deze tandarts al 28 jaar en dus hij kent me gelukkig erg goed.
In het begin heb ik hem wel eens heel hard gebeten en zelfs een keer een schop gegeven en toch is hij de enige die me mag behandelen.
Goed 9 uur lekker vroeg de verdoving erin en jawel pats boem alle spanningen eruit, tranen met tuiten en een volwassen vrouw die zegt dat ze naar huis wil........ik baal van mezelf maar toen ik aan de beurt was ging het allemaal snel en goed, boren vullen, repareren en toen tandsteen.
Dat tandsteen verwijderen vind ik echt niet fijn, gevoelige tanden en tandvlees en niet lekker, maar nu ging het redelijk en daarna heeft hij het gezoutstraalt, water met zoutkorrels dat onder hoge druk op je tanden wordt gespoten end at was eigenlijk wel prettig iets, smaakt naar iets van pepermunt en verkoelt heerlijk.........toen ik mijn tong eronder hield begon ik heel hard te bloeden ...stom eigen schuld maar goed echt zeer deed het niet even spoelen en ik was klaar.
Jippie klaar en dan kan er een lachje en lief woord vanaf naar hem, hij is een heel aardige man en hij zei al tegen ons (assistentes 2 keer en Johannes) en dit doe ik al 28 jaar met haar...hoe hou ik het vol.
Kortom lachend verlieten we de praktijk dan weer en nu hoef ik pas in November weer.
Natasja van het Prijsvragen-Freaks forum had voor mij een Perfect Smile gewonnen, waarde 275 euro waard, dit is een behandeling voor mooie witte tanden, maar ik ga het niet doen teveel stress want al mijn zwarte vullingen moeten dan vervangen worden en euh nee dank je lijkt me logisch doen we dus niet.
Na overleg met haar mocht ik hem aan een ander geven door verloting nu is er dus iemand anders erg blij!
Via de Intratuin terug naar huis gegaan even een zuurstofpomp gehaald voor de vijver en een berg waterplanten voor de vijver.
Mijn broertje kwam langs en dronk gezellig een kop koffie en ik heb hem dan eindelijk maar een mijn Nintendo DS geleend, dat heb ik al zolang geleden beloofd dat hij die mee aan boord mocht nemen, maar ik had het elke keer nodig in Rotterdam en hij vaart elke keer 2 weken en dan 2 weken thuis.
Als dank heb ik nu zijn wii te leen tot hij weer van boord komt ........kan ik lekker karten met Mario dat vind ik super leuk, bedankt broertje voor het lenen vind ik echt tof!
Mijn tante is hier deze week ook en die vind dat vast ook wel erg leuk om eens te doen.....
Toen even op en neer naar de winkel om nieuwe vijvervissen te halen en nu zwemmen er weer 10 goudvissen en 5 goudwindes in de vijver, klein maar wel fijn.
We hebben toen naar de film BeeMovie gekeken en die was echt super leuk en nog wat op internet rondgehangen en nu is het bedtijd.
Monique en San hartelijk dank voor de lieve sms-jes en de steun, het is fijn dat jullie zo met me hebben meegeleefd vandaag en dat doen jullie altijd en dat waardeer ik heel erg, dus bedankt meiden en een dikke knuffel!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. That’s what friends are for :wink:.

    Wat een leuk idee om de Nintendo tijdelijk voor de Wii te ruilen. Wii is erg leuk, hebben wij laatst bij vrienden gezien. Gelukkig weer nieuwe vissen, veel plezier ermee. Wij hadden ook altijd goudvissen en goudwindes in de vijver.

    Zelf ben ik ook niet zo een grote fan van naar de tandarts gaan. Ik wil altijd huppelen als ik klaar ben, dan ben ik zo blij als een klein kind. Je hebt het toch maar weer gedaan!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.