Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14jul/081

de belastingdienst, in mijn ogen een soort sociale werkplaats voor ambtenaren

Maandag 14 juli
Zo vandaag op tijd op maar niet zo vroeg als normaal, want we gaan eerst naar de schade expert en daar kunnen we pas om half 9 terecht.
Het valt wel mee geloof ik, andere bumper, uit deuk werk en verven/spuiten, ze hebben de bumper tijdelijk vast gezet, ja echt super.
Men boorde er eerst een gat in en dan een tirib (plastic ding dat je vastrekt)er in en met plakband roller de naad afgeplakt en meteen rode streep op de auto erbij grrrrrr, maar goed klaar en aftellen naar 26 augustus dat is de eerstvolgende vrije plek.
Dit grapje duurde behoorlijk lang, maar goed eenmaal thuis had het geen zin meer voor Johannes om nog naar Rotterdam te gaan en hij is thuis gaan werken, vrijdag had hij 4 uur over gewerkt en die heeft hij vandaag terug genomen en alles dus geregeld.
In de middag zijn we even naar de winkels geweest, lekker in het zonnetje en geslaagd voor Johannes nieuwe schoenen en ikzelf een nieuw toetsenbord.
De hulpmiddelen dienst belde over mijn trippel stoel...euh die heb ik al weer terug, o nee ging over kussen voor trippel stoel euh ook niets van bekend na een zeer verwarrend gesprek bleek dus dat men vorige keer mijn stoel onnodig 2 weken dar had en dat kwam omdat men dacht dat het kussen wat er dus nu pas is (weer 2 weken later dus) voor mijn trippel stoel zou zijn, maar dat is voor mijn relax stoel...klein verschil weer he pfff ik heb dus 2 weken pijn geleden, moeilijk gedaan om maar beetje goed te kunnen zitten omdat men daar niet weet wat het verschil is tussen trippel stoel en relax stoel ongelofelijk.
Morgen komen ze hem dan brengen......we zullen zien.
Het volgende telefoontje maakte me echt moedeloos.....de belastingdienst, in mijn ogen een soort sociale werkplaats voor ambtenaren.
Ik heb er eerst bijna een jaar over gedaan om ze duidelijk te maken dat ik geen zorg en/of huurstoeslag wil, ik zou gaan trouwen en woonde samen en dus had ik er ook geen recht op volgens mij.
Slimme meid heeft het elke maand netjes opzij gezet en ja hoor eindelijk hadden ze het door daar........en kwam de terug betaling en ik heb netjes 1 dag voor verloop het hele bedrag over gemaakt.
Nu komen ze dan weer een half jaar later euh wij krijgen nog een paar honderd euro van u, nou euh ik dacht het dus niet, dus bellen, bewijs opgestuurd en weer aanmaning en nog een en nu dus eentje met de dreiging van een deurwaarder.
Nou mooi de koffie staat klaar maar mijn spullen en euro's krijg je echt niet.
Men wil eigenlijk dat ik nu lief betaal en dan zoeken ze het uit en als blijkt dat ik gelijk heb krijg ik papieren om mijn geld terug te vragen...nou mooi niet ik heb gelijk rekenen kan ik nog wel en ik ga niet investeren in de belastingdienst, duurt tijden voor je het weer terug hebt en zij lekker met de rente ervan door gaan.
Ook deze keer gaf men telefonisch toe dat ze fout zitten, maar of ik toch wilde betalen want dat was makkelijker en hun systeem, nou sorry kan wel wezen maar dit is mijn systeem en ik doe het dus niet.....we wachten nu op de deurwaarder die zal binnenkort hier aanbellen.........
Ondertussen hoor je dan wat je allemaal kan gebeuren en wat je kan gaan gebeuren, nou mevrouw en meneer van de belastingdienst jullie doen en komen maar, maar een keer betalen is mij genoeg ajuus.
In de avond hebben we een film gekeken uiteraard via UPC on-demand, Kill Bill 1 morgen denk ik Kill Bill 2 maar eens zien, ik vind echt niet bijzonder mooie film overdreven veel bloed en wel zo erg dat je er gewoon van moet lachen maar okay ik wil het einde weten en dat is dus in deel 2 blijkbaar want deel 1 stopt midden in de film, vreemd maar goed morgen meer.
Nog even op de pc en nu is het tijd om te gaan douchen en slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen dat de belastingdienst zo moeilijk doet. De belastingdienst,leuker kunnen we het niet maken…makkelijker ook niet 😉


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.