Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jul/081

Gewoon 7 uur lang Criminal Minds gekeken!

Zondag 13 juli
Vandaag was echt een rustdag, niet dat ik dat wilde had wel paar wilde ideeën maar mijn lijf had zo iets van laten we vandaag maar eens even mooi niets doen en dat heb ik dus maar gedaan.
Ik heb last van mijn heup, dat heb ik wel eens meer en ik heb sinds gisteren spontaan verhoging ik voelde het zo opkomen gaan opkomen en dus even goed i de gaten houden ik schommel tussen 36.5 en de 38.5 en dat hoort niet zo te zijn.
Ik heb heel de middag voor de buis gezeten, ik heb ontdekt dat er een aantal series van tv kunt zien via UPC on-demand, gratis ook nog, mijn verbazing was groot dat daar ook de serie Criminal Minds tussen stond.
Deze werd uitgezonden door Veronica, maar dat is op dit moment dus al even niet meer zo.
Heel seizoen 1 alle 22 afleveringen nou daar ben ik dus maar eens even voor gaan zitten, ik heb er de helft van gezien dus 11 en dat maal 40 minuten per aflevering is dus gewoon 7,3 uur!
Zonder reclame en oponthoudt heerlijk!
Een aantal kon ik al maar ik heb ze toch maar gewoon gekeken, ik vind de serie echt super!
Ik kijk uit naar seizoen 2 bij UPC on-demand en ben erg blij dat ik bij UPC digitale tv heb genomen, heerlijk gewoon!
Ik vind Penelope Garcia (Kirsten Vangsness )echt super!

Verder wat op MSN zitten tikken, mail gedaan en nu is de dag om en ga ik douchen en mijn bed op zoeken.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, balen dat je verhoging hebt. Hopelijk wordt het snel minder, net als de pijn in je heup. Heb je nog geen vierkante ogen van het tv kijken 😉 Ik ken de serie niet, maar het lijkt me een goede serie. Ik spreek je van de week! Sterkte met alles.

    Liefs van San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.